Сексуалността е емоционална свързаност между двамата партньори, но сексът става

...
Сексуалността е емоционална свързаност между двамата партньори, но сексът става
Коментари Харесай

Пет странни неща, които могат да нарушат сексуалния ви живот

Сексуалността е прочувствена съгласуваност сред двамата сътрудници, само че сексът става вреден, когато е придружен от паники, безпокойствие или отбягване на проблемите. Ето 5 странни неща, които могат да нарушат половия ви живот:

1. Ако годините ти приключват на цифрата 9
Американско изследване е потвърдило, че в случай че сте на 19, 29, 39 и по този начин нататък, то е доста евентуално да изневерите на половинката си. Установено е, че когато годините ни приключват на цифрата 9, ние започваме да преосмисляме живота си. Вариантите естествено са два – да сме удовлетворени или да не сме от постигнатото. И под постигнатото не разбирайте единствено професионални и персонални триумфи, само че задоволство от половинката ни.

2. „ 50 нюанса сиво “ може и да скапе половия ви живот
Изследователи от Мичигън са провели анкета измежду 91 дами, които са чели трилогията. „ След четене на трилогията открихме, че част от интервюираните дами, са показали, че не стават по-разкрепостени, а противоположното. Това не значи обаче, че тяхното предпочитание за секс понижава. Те просто не утвърждават държанието на основните герои и по тази причина не биха им подражавали “. Мъже, в случай че някоя жена ви каже, че откакто е прочела книгите половото й предпочитание се е нараснало, то знайте, че тя би пробвала ексцентрични неща в леглото.

3. С какъв брой индивида си правил секс през последните 12 месеца?
Оказва се, че освен с какви хора си лягаме, само че и какъв брой са те на брой има значение. В изследването са взели участие 62 души. На тях са били сложени нещо като шапки, на които са били сложени електроди, които пресмятат интензивността на мозъка. Показани им били 225 фотоси, разграничени в разнообразни групи – от еротика, до чиста порнография. Резултати показвали, че колкото по-малко сътрудници си имал за последните 12 месеца, толкоз повече сексът ще ти се коства като нещо екзотично.

4. Прегръдките след секс са значими
Изследването посочило също, че дългото прегръщане след секс е нещо значително значимо. Оказало се, че хората прекарват приблизително към 15 минути прегърнати и за доста от тях това е по-важно, в сравнение с какъв брой дълго е траял самия секс. Може и да е стандарт, само че дамите държат повече да се гушкат. Ако съумеят да задържат половинката си в леглото, то това е явен знак, че той има съществени планове.

5. Фитнесът възбужда
За доста хора фитнесът е място за трениране и последното нещо, което бихте си помислили е да откриете бъдещата си половинка измежду всичките потни тела. Учени обаче разкрили, че точно когато сме се натоварили най-вече и пулсът ни е висок, сме по-склонни да си харесаме някой във фитнеса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР