Сексуалният тормоз, агресията към младите хора и начините за тяхното

...
Сексуалният тормоз, агресията към младите хора и начините за тяхното
Коментари Харесай

Да поговорим за сексуалния тормоз и агресията към младежите и как да ги спрем

Сексуалният тормоз, експанзията към младежите и методите за тяхното попречване са тематиките на осведомителни срещи, които стартираха в няколко учебни заведения в Пловдив и Пловдивска област. Беседите се водят от психолози и ще обзет 150 възпитаници на възраст сред 15 и 18 години. Инициативата е част от план " СПРИ половата експанзия “, който се организира от неправителствената организация Институт за политики и развиване, с поддръжката на Министерството на младежта и спорта.  

" Проектът против насилието е предопределен тъкмо за младежите, които претърпяват доказването си в общността и откриват своята половост и другия пол. Прицелен е в развиването на персоналните качества и воля, с цел да изразходят силата си в подсилване на своята персона “, сподели координаторът на плана Милена Добранова. По думите ѝ общуването и възпитанието на възприятията са в основата на самостоятелното израстване, а поддръжката на Министерството на спорта потвърждава какъв брой настояща за развиването на младежите е тази тематика.  

Проектът " СПРИ половата експанзия “ ще се организира през септември и октомври и включва беседи в учебните заведения, разпространяване на осведомителни материали, акция за информиране и сигнализиране за случаи на полово принуждение в дома или в учебно заведение. Част от него са и две спортни начинания – съревнование по колоездене и крос, които ще се проведат в партньорство на съдружие " Пловдив бяга “. 

" Физическото развиване и персоналния претекст за доказване вървят дружно и учителите в страната, психолозите и родителите знаят добре това “, разяснява Милена Добранова. Масовото включване в плана потвърждава, че той има капацитет да обхване повече деца от разнообразни райони и да продължи и след интервала на плана. " Младите хора избират да се състезават почтено, а не да пресъздават измислени облици от киното и интернет, които се постановат с безсрамие и неучтивост. Себеоткриването в съревнование демонстрира, че болшинството български деца избират внимателно да откриват секса за себе си “, добави още Добранова. 

Проектът " СПРИ половата експанзия “ се осъществя с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта (ММС), по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10А от Закона за хазарта за 2018 година, направление 3. Този документ е основан в осъществяване на Договор № 25-00-42/ 06.07.2018 година за Проект № НПИМД-107-Н3/2018. Съдържанието му е отговорност на Институтът за политики и развиване, като ММС не дава отговор за метода на потребление на информацията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР