Сексуалният пик във връзката между двама партньори настъпва през втората

...
Сексуалният пик във връзката между двама партньори настъпва през втората
Коментари Харесай

Ако нещата в леглото зациклят, трябва да пробвате тези 6 неща

Сексуалният пик във връзката сред двама сътрудници настава през втората половина от първата година, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от английско изследване, оповестено в сп. " Archives of Sexual Behaviour ".

Изследването е обхванало близо 3000 двойки на възраст сред 25 и 40 години.

Участниците в него е трябвало един път годишно в продължение на три години да дават отговор на въпроси, свързани със половия им живот.
На базата на получените отговори откривателите са открили, че в полов аспект пикът при двойките настава през втората половина на първата година, след което е допустимо да се следи спад.
Причината е, че сътрудниците към този момент са опознали добре половите си стремежи и практики и могат да изгубят интерес.
Ако двойките се намират в " полов застой ", специалистите дават няколко съвета за " ободряване " на половия живот.

1. Самозадоволяване: Често тази процедура се възприема неблагоприятно, само че в действителност тя е потребна за здравето и е първата крачка към възстановяване на половия живот. Самозадоволяването оказва помощ на индивида до опознае по-добре личното си тяло и надлежно да показа с колегата какво най-вече му харесва, покачва самочувствието и подтиква " креватната интензивност " на практикуващия го.

2. Изясняване: Никой не може да чака сътрудникът му да знае какво тъкмо се желае от него. Откровените диалози оказват помощ на двойките да изяснят какво желаят или не в леглото. Според специалистите хората не би трябвало да се тормозят да споделят " в прав текст " на сътрудниците си да бъдат по-бавни, по-бързи или даже по-груби по време на сексуален акт.

3. Забавяне на темпото: За мъжете " бързият секс " може и да е приемлив, само че на половинките им нормално е належащо повече време, с цел да изпитат оргазъм. С оглед на това специалистите предлагат " почивки " по време на акта, през които сътрудниците да натъртват на любовната игра, преди още веднъж да се отдадат на същинското деяние.

4. Отказ: Хората не би трябвало да разрешават на сътрудниците си да ги принуждават да вършат неща, които не желаят. Безусловното осъществяване на желанията не оказва помощ на индивида да се почувства по-добре и по тази причина той или тя не би трябвало да се тормози да отхвърля.

5. Експериментиране: Експериментирането с нови пози, мечти, еротично долни дрехи, ролеви игри и секс играчки може да се окаже ключът към оргазъм с огромно " о ".

6. Използване на ръце: За към 70 % от дамите същинският сексуален акт единствено по себе си не е задоволителен, с цел да получат оргазъм. Поради тази причина специалистите предлагат мъжете да употребяват ръце, устни или секс играчки, и да подтикват други зони като клитора и зърната на гърдите, с цел да доведат партньорките си до полова кулминационна точка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР