Сексуалният ни живот се влияе от много фактори, включително от

...
Сексуалният ни живот се влияе от много фактори, включително от
Коментари Харесай

Как се държат в леглото мъжете от различните зодии?

Сексуалният ни живот се въздейства от доста фактори, в това число от ситуацията на Луната и Слънцето по отношение на другите планети, лунния календар, енергийните потоци. За дамата е доста значимо да изследва напълно колегата си – неговите черти, мощни и слаби страни, желания, с цел да избегне непотребни разочарования в бъдеще. Сексуалните привички на всеки представител на знака са разнообразни. Разбира се, това не са златни правила, само че въпреки всичко астрологията дава някои насоки.

Овен
Страстни и полово дейни. Най-често те самите поемат самодейността и не търпят отменяне. Спокойно може да се каже, че мъж, роден под този знак, е откровен и това се отразява в неговите полови характерности. Овенът в началото е фокусиран единствено върху себе си и върху своите усеща и желания. И би трябвало да го научите да се усеща сътрудник. И е по-добре да говорите за възприятията си с мъжа Овен непосредствено. Защото, в случай че усети женски операции, ще си тръгне. Мъжът Овен не обича измамата. Привличат го буйни, отворени, само че и лоялни сътрудници.

Телец
Те обичат дългите игри в леглото. Много са изобретателни, само че не и рискови. Предпочитат муден, обмислен секс, фалшифициран с диалози и похвали. Романтици, само че не са измежду най-лоялните мъже. Той е кадърен откровено да обича жена си и... няколко любовници. На външен тип мъжът Телец е доста благонадежден, те са грижовни съпрузи и татковци. Но поради мощния му характер се случва една жена да не му е задоволителна и нито възрастта, нито мощните усеща към брачната половинка му постоянно могат да го спрат.

Близнаци
Неудържими любовници, обичат разнообразието. Те се отличават с невероятни лудории и обич към ролевите игри. Те са доста дейни и приказливи по време на секс. Близнаците ще се интересуват от всичко във вас – и от тялото, и от душата. Близнаците са един от най-общителните знаци на зодиака. Уви, те също не са най-лоялните. Мъжът Близнаци не е най-надеждният брачен партньор, той може доста да се увлече по друга жена, да повярва, че е разкрил огромната обич, само че след година-две да се размишления, да се опита да се върне или да се впусне в нова връзка. Ако свържете живота си с Близнаци, установете мощни и топли връзки със фамилията му, тъй че при положение на заплаха за брака ви, те да ви оказват помощ да го спасите. Също по този начин, би трябвало да се подготвите за всевъзможни опити в леглото и интензивно да ги оферирате сами, да отделяте на капризните Близнаци доста време и внимание!

Рак
Сдържани, срамежливи, само че доста нежни любовници. В секса те са поредни и изборни. Първо, деликатно проучете колегата, без да прибързвате. Не очаквайте от тях пристрастености и късане на облеклата ви. Прелюдията е значима за Раците. Той ще бъде доста удовлетворен, в случай че преди да вършиме обич, издърпате завесите, запалите свещи, вземете топла вана и му извършите масаж. Всичко това ще донесе на несигурния Рак възприятието за абсолютно приемане. Ракът е най-привързаният зодиакален знак към майка си. И, несъмнено, той ще избере партньорка, сходна на нея. Бъдете подготвени от време на време да се държите майчински с него, той ще ви отговори с внимание и преданост. И ще би трябвало да се сприятелите с същинската му майка – без това няма да се мине!

Лъв
Страстни любовници, които стартират въведения доста преди момента X. Те обичат публичността. Похвалата и възхищението се правят оценка в леглото. Не са най-привързаните и деликатни любовници, постоянно вниманието им е приковано към самите тях. С мъж Лъв използвайте две насоки:
1. Хвалете го постоянно. Дори стигайки до неуместни похвали. С Лъва не можете да прекалите, не се тормозете.
2. Манипулирайте! Ако бихте могли непосредствено да кажете на Овена какво ви харесва и какво не, това не е казусът с мъжа Лъв.
Той може да се обиди и да отиде да търси популярност на открито. Затова е по-добре да ги информирате за половите си желания по заобиколен метод. И тогава, когато вашият Лъв прави всичко както ви харесва, не забравяйте да го похвалите. Лъвът не е най-вярната зодия. Неговата лъвица ще бъде тази, която надминава всички по хвалба и операция. За мъжа Лъв майка му също е доста значима, търсете поддръжката ѝ.

Дева
Сексуалността на мъжа Дева е мощно подвластна от началото на половия му живот. Първото прекарване за него е един тип посвещение. В резултат на това идва разбирането, че по този начин би трябвало да бъде и то единствено по този метод! И в случай че вашият мъж Дева в миналото е имал не напълно сполучлив полов опит, това може да е проблем. И да усещате неустановеност, безчувственост, обсебеност от страховете им. От друга страна мъжът Дева е предан и спокоен. Какво да извършите, в случай че вашият мъж Дева е нерешителен в леглото, нерешителен, не е сигурен? Играйте игри с него, убедете го, че ви е за първи път. Той на драго сърце ще се съгласи на опита, за него той ще бъде част от психотерапията на оня мъчителен случай, който визира целия му полов живот. В подмяна ще получите предан и гальовен мъж, който ще ви прави оценка до края на живота ви!

Везни
Мъжете Везни са манипулатори. Те избират умни и изключителни дами. Любители са на прелюдии и дълги любовни игри, обичат да учат колегата си. Те ценят хубостта и естетиката. Готови са за опити, само че в рамките на разрешеното. Ако се опитате сами да обвържете мъжа Везни, той ще си тръгне. Често той избира жена, поради която ще страда – омъжена, влюбена в различен. Но незабавно щом дамата бъде „ победена “, тя може да си тръгне, без да открие някаква дълбочина и тайнственост.

Скорпион
Една от най-горещите зодии. Страстен, разгорещен, съдбовен. Родените под знака на Скорпион се смятат за естествени магьосници, те са чувствителни и опознават колегата си освен с мозъка и сърцето си, само че и с магическите си, присъщи единствено на тях способи. Готови са да изследват колегата си до последно. Те са прелестни и деликатни любовници. Те могат да сменят сътрудници, до момента в който не срещнат своята единствена обич. След това вършат всичко, с цел да я задържат до себе си. И ще бъдат правилни до края на живота си. Мъжът Скорпион е моногамен.

Стрелец
Хазартни мъже, които се пробват да бъдат водачи. За мъжете Стрелец е значимо да завладеят дамата, да я лишават от различен. Ако търсите връзка със Стрелец, никога не тичайте след него, не му се обаждайте, не показвайте интереса си. Бъдете подигравателни, самостоятелни, само че не ставайте цинични, те не го харесват. В леглото би трябвало да покажете, че той ви превзема. За Стрелеца са значими възприятията, страстите, романтиката. Ако той счита, че не сте влюбени в него, сексът няма да се получи. Нека той взема решение къде, по кое време и при какви условия. Мъжете Стрелци са необуздани и обичат да изследват нови благоприятни условия.

Козирог
Мъжът Козирог постоянно се опасява да не сгреши. Страхува се, че дамата до него не изпитва обич или връзката се държи на пари. В същото време думите ви не са значими, а в противен случай, упоритият разум на Козирога е по-вероятно да ви заподозре, в случай че потвърждавате своята безкористност с думи. За Козирога са значими дейностите. Не искайте дарове, отхвърляйте скъпи заведения за хранене, не приемайте дарове бижута. И тогава вашият Козирог ще ви се разкрие с цялата своя душа! Ще се трансформира в прелестен сетивен ухажор, гальовен и деликатен. Мъжът Козирог елементарно се настройва на вибрациите на дамата, на която има доверие.

Водолей
За мъжа Водолей най-важни са духовната непосредственост и откровеното другарство с колегата. Водолеите като цяло постоянно стартират любовни връзки с другарство и, уви, са склонни да ги объркват. Фини и деликатни любовници. Първо, те се стремят да опознаят по-добре своя фаворит и едвам по-късно стартират полови удоволствия. Духовни и нежни сътрудници. Верни, разводите измежду Водолеите не са чести. Те си потеглят, когато не намират същинска топлота и обич в брака. Ако другарството в брака е по-важно за вас от мощните пристрастености, не се колебайте да изберете Водолей за собствен сътрудник, най-вероятно вашият брак ще бъде дълъг и дълготраен.

Риби
Те обичат романтиката, в леглото са насочени към колегата. Те мислят малко за себе си, заради което страдат. Потайни и мистериозни, мъжът Риби постоянно не познава себе си. Днес той избира да е самичък, на следващия ден в шумна компания. Днес е сигурен, че има потребност тъкмо от подобен сътрудник и такава връзка, само че на следващия ден всичко се трансформира. Мъжът Риби постоянно е упрекван в изневери, само че в множеството случаи без причина. Те са по-скоро моногамни, само че да им бъдеш сътрудник не е елементарно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР