Сексуалните труженички в Швейцария съставиха списък от правила, които свеждат

...
Сексуалните труженички в Швейцария съставиха списък от правила, които свеждат
Коментари Харесай

Секс по време на пандемия: Труженичките в Швейцария ограничават позите при работа

Сексуалните труженички в Швейцария сформираха лист от правила, които свеждат до най-малко риска от предаване на ковид в бордеите, с вярата скоро да получат зелена светлина за възобновяване на работа, заяви „ Дейли Мейл ”.

Това се прави в миг, когато сексиндустрията в страната на шоколада е мощно наранена от пандемията, откакто държавното управление преди 2 месеца краткотрайно забрани проституцията, с цел да помогне да се спре разпространяването на вируса.

Планът за обновяване на промишлеността, квалифициран от организацията ProKoRe, допуска, че половите позиции, които разрешават безвредно разстояние сред лицата на сътрудниците, като „ кучешки жанр “ и „ обърната с тил каубойка “, са целесъобразни. Тези позиции понижават и риска от предаване на вируса посредством водни капчици, заяви швейцарската медия Watson.

И " кучешки жанр ", и " обърната каубойка " разрешават на лицето на дамата да бъде оптимално отдалечено от това на половия й сътрудник.

Други ограничения за отбрана на здравето на жриците на любовта включват проветряване на пространства за минимум 15 минути след всеки клиент и пране на чаршафи и кърпи за ръце при температура минимум 60 градуса всякога.

Наръчникът за „ секс по време на пандемия ” предлага проститутките да носят маски когато и да е.

Ръкавици, презервативи и дезинфектанти също ще бъдат обезпечени в бордеите и контактът ще бъде стеснен до 15 минути.

Наръчникът приканва премахването на рестриктивните мерки за блокиране за полови служащи да съвпадне със идващото облекчение на ограниченията на 8 юни.

ProKoRe прикани швейцарското държавно управление да отстрани рестриктивните мерки незабавно, като съобщи, че актуалната възбрана поражда нерегламентирани полови услуги и основава проблеми с сигурността.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР