Сексуалните отношения в една връзка са сложна тема, а още

...
Сексуалните отношения в една връзка са сложна тема, а още
Коментари Харесай

Изповед: Жена ми прави секс с друг мъж пред очите ми

Сексуалните връзки в една връзка са комплицирана тематика, а още по-сложното е да ги поддържаме на равнище, когато с обичания ни сме дружно години наред. Много двойки, водени от скуката в леглото, прибягват към тройката или суинга, с цел да „ подправят “ интимните си връзки, само че от време на време това, сякаш почтено, може да нанесе някои вреди във връзката. Точно подобен е казусът и в идната история, разказана от woman.bg:

„ С жена ми сме дружно от доста време и аз се съгласих да вършим тройка с още един мъж, с цел да освежим половия си живот. Но след тази нощ се усещам извънредно нерешителен в себе си и оттогава не мога да спра да мисля за това. Съпругата ми ми показа, че постоянно си е мечтаела да прави тройка с двама мъже, а тъй като аз държа на нея, нямаше по какъв начин да ѝ откажа. Но почтено казано, по никакъв начин не ми се искаше третият човек да е от мъжки пол. Тя пое напълно самодейността и откри едно момче в интернет, което беше според да създадем този опит.

Може би тук е моментът да отбележа, че със брачната половинка ми сме дружно от младежи и нямаме доста опит в секса с други хора. Та... този мъж пристигна у дома, изпихме няколко напитки, с цел да се отпуснем и се насочихме към спалнята. В момента, в който той се съблече осъзнах, че жена ми е избрала доста талантлив мъж. А пък аз имам комплекс на тази тематика и тя го знае доста добре. Винаги ми е казвала, че за нея размерът няма значение, само че фактът, че е избрала мъж с толкоз по-голям член от моя, приказва друго. Това незабавно ме накара да се запитам за доста неща...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР