Сексуалните комплекси не се изчерпват само с комплексите за килограми,

...
Сексуалните комплекси не се изчерпват само с комплексите за килограми,
Коментари Харесай

Женските комплекси в секса

Сексуалните комплекси не се изчерпват единствено с комплексите за килограми, външен тип и полови умения в леглото. Секс комплексите могат да са също странни полови влечения и избран вид държание и могат да разрушат взаимоотношенията сред сътрудниците.

Жената не харесва голото си тяло
Често неудобството от голотата проваля цялата интимна вечер или даже не се стига до секс заради обстоятелството, че дамата не се усеща задоволително привлекателна и сексапилна без облекла. Много дами страдат от комплекса, че са прекомерно цялостни или пък че гърдите им не са с задоволително приемливи размери и форма.

Жената е неуверена в половите си умения
Този комплекс е плод най-много на порно промишлеността и е характерен в изключително огромна степен за младите девойки, които имат най-малък или към момента никакъв полов опит. Сексуалните техники, комплицираните пози, невероятната устойчивост на порно актьорите и съвършеният им външен тип основават голям брой секс комплекси у хората. Ефектът на тези секс комплекси се показва във възникването на проблеми в половия живот, провокирани на първо място от подозрения по отношение на полови умения.

Комплексът на Електра
Комплексът на Електра е прилика на Едиповия комплекс. В този случай дамата се дами за мъж, който наподобява на татко й. Тя чака от брачна половинка си да й бъде покровител и в общи линии втори татко. Това чувство за брачна половинка като татко обаче кара дамите, страдащи от комплекса на Електра, да потискат половите си стремежи или да задоволяват половите си потребности с други сътрудници.

Комплексът Алиса в страната на чудесата
Жените, страдащи от този комплекс, живеят в техен фиктивен и идеален свят, в който всичко върви без спънки сред двамата сътрудници, а любовта е изпепеляващо и постоянно възприятие. Сблъсквайки се с действителността обаче, тези дами остават надълбоко разочаровани, само че все пак не престават да живеят в личния си идеален свят.

Комплексът Месалина
Месалина е римска императрица и трета жена на Клавдий, известна със своите изневери и безчет оргии. Жените, страдащи от този комплекс, са чувствени и с високи полови условия към мъжа до тях. Дори и да са омъжени, едва ли ще бъдат правилни съпруги, защото изпитват половата потребност да бъдат с доста сътрудници.

Комплексът Пепеляшка
Жените, страдащи от този комплекс, са цялостна диаметралност на “месалините”. Комплексът Пепеляшка е характерен на смирени дами, доста постоянно девойки, които имат вяра, че принцът на бял кон ще пристигна за тях един ден, и пасивно го чакат.

Комплексът Ромео и Жулиета
В предишното този комплекс е възниквал заради възбраната за секс преди брак. Комплексът се показва във вярата за любовта от пръв взор и желанието за подписване на брак с първия човек, към който сте изпитали полово увлечение. Днес този комплекс е рядко срещан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР