Сексуалните фантазии – част от интимния ни живот. Това не

...
Сексуалните фантазии – част от интимния ни живот. Това не
Коментари Харесай

Речник за мръсници: Проверете какво означават сексуалните ви фантазии

Сексуалните мечти – част от интимния ни живот. Това не е нещо неразрешено, а единствено мисли и сюжети, които ви водят на някъде. Ключът към тях може да е картина, видео или нещо чуто или прочетено. Фантазиите в действителност оказват помощ на мозъка ни да приема и прави оценка новите чувства, изясняват експерти. Фантазиите ви вълнуват и ви карат да се абстрахирате от проблемите си най-малко за малко. Какво в действителност обаче значат те?

Забранена обич
Вашият нов сътрудник, някогашният или доведената ви сестра. Появата на тези хора във фантазиите ви е нещо обикновено и това не значи, че не обичате колегата си и не се наслаждавате на интимните игри с него. Понякога просто тези мечти може да значат, че имате потребност от нещо, което не откривате в сегашните си връзки. Може би е добре да обсъдите с индивида до вас неналичието на нежни усеща и може би ще разберете какво в действителност не ви доближава. Най-важното нещо е да не вземате всичко на съществено и да не стартирате да лъжете и да се променяте, тъй като по този начин връзката ви няма да се усъвършенства.

Подчинение
Не на всеки му се желае да господства в леглото. Например, в случай че една жена заема виновен пост в специалността си, то тя нормално може да има предпочитание да има най-малко някакво място, където й се желае да е беззащитна и да няма последици.

Доминация
Тази алтернатива пък се харесва по-често от хората, които в всекидневието си следват напътствията на други. За такова нещо обаче се изисква единодушието и на двете страни. Преди да я реализирате е добре да поговорите с половинката си

Тройка
Понякога тази фикция се дължи на чисто любознание, а от време на време, че в действителност желаете да видите по какъв начин някой различен притегля вас и колегата ви. Ако всичко се прави както би трябвало, отворените връзки (през нощта), ще укрепят връзката ви.

Секс на обществено място
Защо сексът в тоалетната на аероплан или на плажа, наподобява по-приятен в сравнение с в леглото? Адреналинът ви просто може да скача от концепцията, че може да бъдете хванати. Това дава доста мощни страсти и усъвършенства физическото ви чувство.

Секс с представител на Вашия пол
За мнозина тази фикция е освен непредвидена, само че и в действителност ужасяваща. Това означавали, че сте бисексуални? Ще би трябвало ли да измененията нещо в живота си? Най-вероятно не. Това по-вероятно е отражение на желанието ви да опитате нещо ново. Опитайте да гледате такова видео за възрастни или да четете книги за това ви предпочитание. Ако то се резервира, то просто пробвайте и вижте по какъв начин ще се почувствате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР