Сексуалната удовлетвореност е ключова за успешните и продължителни връзки. Някои

...
Сексуалната удовлетвореност е ключова за успешните и продължителни връзки. Някои
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са най-добрите сексуални партньори

Сексуалната задоволеност е основна за сполучливите и продължителни връзки. Някои зодии обаче освен имат предпочитание за секс и милувки, само че и са същински майстори в леглото и постоянно се показват добре. Ето кои са те.

Лъв
Царе на животните, крале на зодиака, родени водачи и постоянно държат да са най-хубави във всичко - сексът не прави изключение. Изявяват се добре и на това занятие и партьорите им остават доста удовлетворени. Лъвовете са огнени знаци - доста буйни, секси, а и постоянно поемат самодейност и водят парада. Знаят по какъв начин да накарат колегата да се почувства специфичен. Обръща внимание и на потребностите на индивида до себе си.

Везни
Страхотни любовници! Везните са усвоили изкуството на това да даваш и получаваш по едно и също време. Научили са някои страхотни техники, имат гений под завивките и прекарването с тях постоянно е запаметяващо се. Везните знаят по какъв начин да ви угодят, да ви доставят приятност, да осъществят най-смелите ви мечти. Но и самите те се любуват на това. Хубавото е, че по душа са романтици, по тази причина са нежни към вас, а и лоялни.

Скорпион
Те са познати като най-чувствените, прочувствени и буйни знаци в зодиака. Изиграват картите си доста добре, знаят по какъв начин да ви съблазнят и очароват, даже без да вършат нищо значително. Те са мистериозни, което доста притегля близките. Доминиращи са и обичат да опитват в леглото, което се харесва на сътрудниците. Те са магнетични, усещат какво ви харесва и знаят по какъв начин да изпълнят желанията ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР