Сексуалната суша във „Фермата“ предизвика хормонална буря. Оставени без любов

...
Сексуалната суша във „Фермата“ предизвика хормонална буря. Оставени без любов
Коментари Харесай

Молебен за секс във Фермата

Сексуалната суша във „ Фермата “ провокира хормонална стихия. Оставени без обич и милувки, дамите в шоуто обезверено се молят на глас някой да задоволи първичните им потребности.

Най-тъжно кънтят воплите на маникюристката Силвия. Блондинката призна, че не е била с мъж от година и половина, и че се пробва да навакса като непрекъснато се натиска с треньора Сами Хосни. Двамата обаче още не са правили секс, въпреки тя да твърди, че към този момент доста й се ще.

"Вие ядете ордьоври, само че изобщо не стигате до главното ядене! ", разяснява прочувствено спешната обстановка Елизабет, най-хубавата другарка на Силвия в предаването.

Самата Бети също едвам понася половия пост. „ Повече от две седмици на изсъхнало мъчно изкарвам “, призна тя.

Раздразнена от неналичието на скотски удоволствия, брюнетката направи непристойно предложение на Сами, до момента в който двете със Силвия ронеха грозде за вино.

„ Чудехме се, откакто намачкаме гроздето, дали искаш да ни изсмучеш пръстите на краката “, палаво подкачи мускулестия сърфист тя.

Сами обаче пожела да изсмуче единствено Силвия, към която храни специфични усеща.

"В теб има толкоз секс, Сисе, а Бети ми е единствено другарка ", съобщи той, оставяйки маникюристката да копнее за още една нощ в сеното с него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР