Сексуалната ориентация и самоопределянето са все по-относителни понятия. Във все

...
Сексуалната ориентация и самоопределянето са все по-относителни понятия. Във все
Коментари Харесай

Пансексуалност - да обичаш душата, не тялото

Сексуалната ориентировка и самоопределянето са все по-относителни понятия. Във все по-либералния свят всеки има опция да показва намерено своите усеща, без значение от техния обект. Любовта сред представителите на един пол от дълго време не е феномен. На какво се случва, в случай че полът изобщо не е фактор за възприятията?

Тогава приказваме за пансексуалност . Най-просто казано, това е увлечение към душата на човек, а не към неговите полови белези или самоопределение. С една дума, това са " всесексуални " хора. Те са способни да изпитват усеща към представители и на своя пол, и на противоположния - без значение от тяхната ориентировка.

 Снимка 328521

Казва се, че пансексуалните хора са слепи за половите признаци по рождение или тези, добити след самоосъзнаване на идентичността. За тях физическите белези не могат да бъдат определящи за човек и да станат мотив за привличане.

Поставят се по средата сред " елементарните " и бисексуалните . Със своята еластичност във връзка с възприятията се пробват да разрушат всички градени с епохи стандарти. И като че ли съумяват. А главната причина е, че от ден на ден известни персони спадат към графата пансексуални, даже и самите те да не си поставят този етикет, написа thesun.co.uk.

 Снимка 328520

Майли Сайръс не един път е скандализира пуританите с самопризнания, че не си пада единствено по мъже. Но за нея няма нищо скандално да си отворен в любовен и съкровен проект. Дори в противен случай - усеща, които не се основават само на физическото, могат да бъдат много по-извисени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР