Секстил между Слънцето и Юпитер - Благоприятно за развитие и

...
Секстил между Слънцето и Юпитер - Благоприятно за развитие и
Коментари Харесай

Не се препоръчва да се започва нищо ново

Секстил сред Слънцето и Юпитер - Благоприятно за развиване и уголемение на бизнеса, за всевъзможен тип интелектуална, издателска активност, за пускане на нови бизнес планове и всичко от горе изброените дейности.

8 и 9 февруари Меркурий ще бъде в секстил поредно с Марс и Уран. Благоприятно време за умствена работа, за учене. Възможни са научни открития, нови изобретения. Могат да се родят нови и истински хрумвания. Конструктивен интервал за създаване на бизнес тактики.

Луната е в символ Риби до 16:35ч на 8 февруари.

Периодът е подобаващ за благотворителна активност, добре е за креативен занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации. Луната носи прочувствена неустойчивост. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Уязвими са краката, изключително ходилата и пръстите. Препоръчва се по-малко да вървите и да сте с по-меки и комфортни обувки. Да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола, чието деяние се ускорява в този момент повече.

Луната е на луфт през целия ден до 16:35ч. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

В 16:35ч Луната минава в символ Овен. Хората последователно ще стартират да стават нетърпеливи, импулсивни, появява се предпочитание всичко да се прави незабавно. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Продължава 4 лунен ден от 09:03ч на 7 февруари до 09:29ч на 8 февруари.

Доминиращ 5 лунен ден от 09:29ч на 8 февруари 09:54ч на 9 февруари.

Днес може ясно почувствате предопределението на ориста. Добре е да се вършат проекти за бъдещето, защото този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички дейности и действия обаче би трябвало да бъдат добре премислени. Всичко, което идва при вас като хора, информация, събития – следва да се приема като нужда за вашето духовно развиване. Няма нищо инцидентно и нищо излишно!

Не се предлага да се стартира нищо ново. Бъдете деликатни при оперирането с парични средства. Хубаво е да пътувате.

В този ден не би трябвало на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Настроението е изменчиво. Придържайте се във всичко към „ златната среда”. Добре е да сведете контактите до най-малко и да прекарате повече време в усамотение, в безвредна конюнктура. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира насъбраното напрежение и стрес в чиста сила на насладата и любовта. Не се предлага зачатие.

Подстригването притегля благополучието, усилва благосъстоянието, харизмата.

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото желаете – от битова техника до детски играчки.

Сънищата са напътствие за това, какви промени ви чакат в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

Днес е 25 безоблачен ден – Ден за погашение на всевъзможни задължения. Бъдете благи и състрадателни с близките. Помагайте на нуждаещите се. Денят става за изясняване на връзките. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Постарайте се да извършите молби и желанията на децата. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР