Секссимволът Владимир Карамазов е инвестирал част от парите, получени за

...
Секссимволът Владимир Карамазов е инвестирал част от парите, получени за
Коментари Харесай

Владимир Карамазов се влюби в Родопите покрай Дяволското гърло, купи къща за 15 000 лв.

Секссимволът Владимир Карамазов е вложил част от парите, получени за присъединяване му в крими поредицата " Дяволското гърло ", в едноетажна къща в смолянско село. Актьорът се влюбил в хубостта на природата и чистия въздух в Родопите, където снимали 12-те епизода на хитовия сериал. 

Екипът на продуцента Евтим Милошев дошъл в планината в средата на август и останал там два месеца. Наложило се да затворят пещерата " Дяволското гърло " до момента в който снимат в нея, написа " Уикенд ". Карамазов, който се превъплъщава в облика на проверяващия мистериозни убийства служител на реда Филип, бил мощно впечатлен от топлото отношение и гостолюбие на локалните хора. Актьорът се сближил с тях и завързал другарски връзки. Някои даже го посъветвали да остане да живее там. Владо прегледал всички разгласи за продажба на парцели в региона, само че предпочел да купи къща без медиатор. В региона имало много изоставени парцели за обмен, по тази причина изборът му бил огромен. 

Владо се спрял на остаряла къща от дърво на 20 км от Смолян, на много безшумно и умерено място с живописна гледка. Цената на парцела, който наподобявал по-скоро вила, също била примамлива – единствено 15 000 лева Имотът бил в доста положително положение, след цялостна реституция и замяна на зов и ел. инсталациите, по тази причина не се наложили спомагателни вложения. Тъй като надали щял да има опция да бяга постоянно от светската шумотевица, с цел да отмаря в Родопите, Карамазов заречен на най-близките си другари да им дава ключа за имението му, когато пожелаят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР