Секссимволът от 90-те успя да се върне под светлините на

...
Секссимволът от 90-те успя да се върне под светлините на
Коментари Харесай

Урок по шик в черно и бяло от Памела Андерсън

Секссимволът от 90-те съумя да се върне под светлините на прожекторите и го направи зрелищно, блестящо и с много стилни тоалети, няма по какъв начин да отречем. Само преди дни се появи с елегантна алена рокля, с цел да показа публично документалния си филм Pamela, a love story, който към този момент е наличен в стриймиг платформата Netflix (и, да, струва си да го гледате). В деня на премиерата излезе и биографичната й книга – Love, Pamela. Така че тя има задоволително мотиви за изяви, а при всяка една я виждаме в страховит изтънчен тоалет.

С един от последните тя заложи на принта пепид за цялостния си тоалет – сако, риза и пола. Любимият десен на Одри Хепбърн беше позабравен в последно време, само че Памела несъмнено съумя да го възроди като тренд. Добавените кожени ръкавици допълваха съвършено този грациозен стайлинг с ретро вайб. А той се долавяше и в монохромната й визия в черно за присъединяване й в шоуто на Джими Кимъл. Облечена в миди рокля, въодушевена от 60-те, тя подсети много за стила на стилната икона на това десетилетие - самата.
               

Но Памела Андерсън потвърди, че брилянтно владее тоталната монохромна визия и с тоалета, с който беше снимана из улиците на Лос Анджелис – този път напълно в светли тонове, в това число и обувките. Поредното доказателство, че това освен е водеща наклонност, само че и добър метод да сме сигурни, че няма как да сбъркаме при комбинирането на облекла и аксесоари.
               

Няма по какъв начин да не отбележим и яркото й наличие из основни места в Париж през декември, когато се включи интензивно в новата акция на френския дизайнер. Да, 55-годишната Памела Андерсън сигурно знае по какъв начин да провокира възторг!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР