Секссимволът на родното кино и театър Аня Пенчева дарява парите

...
Секссимволът на родното кино и театър Аня Пенчева дарява парите
Коментари Харесай

Радев промени протокола на Дондуков2 заради рожденичката Аня Пенчева

Секссимволът на родното кино и спектакъл Аня Пенчева подарява парите от подаръците за днешния си рожден ден на две дами от с. Слатина, Карловско. Актрисата взела решение откакто се трогнала от драмата на двете дами от едно от най-пострадалите села при наводненията, откакто гледала репортаж по малкия екран.

На апела на Пенчева “подаръците в пари ” се отзовават всичките ѝ родственици и другари, които постоянно я отрупват с внимание на рождения ѝ ден. “А те не са малко ”, прецизира актрисата.

След като връчи парите в с. Слатина, Аня Пенчева се връща в Народния спектакъл. Там по самодейност на новия шеф Васил Василев актьорите са събрали пари за фамилията на своя сътрудник Йосиф Шамли, който умря в края на 2019 година Средствата ще бъдат дадени на брачната половинка му, с които тя ще посрещне първия образователен ден на трите им дъщери.



Аня Пенчева към този момент е получила приветствен адрес от президента Румен Радев. При последната среща с президента, тя му прави забележка, че текстът в приветствените адреси е еднакъв за всички рожденици и юбиляри. Разказала му по какъв начин един път за една актриса, която няма и половин роля в киното, той прочел:

“Вашите забележителни функции в театъра и киното ще останат вечно... ”.

Двамата се посмели доста на този гаф и президентът заречен да обърне внимание на протокола в президентството.

Румен Радев очевидно в действителност е смъмрил чиновниците от протокола, което актрисата дефинира като “учудващо ”.

Текстът в приветствения адрес е написан особено за нея и тя се надява това да стане принцип при награждаването на заслужили българи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР