Секссимволът на Народния театър Владимир Карамазов закъса със здравето на

...
Секссимволът на Народния театър Владимир Карамазов закъса със здравето на
Коментари Харесай

Карамазов закъса със здравето в „Откраднат живот

Секссимволът на Народния спектакъл Владимир Карамазов закъса със здравето на снимачната площадка на лекарската сага " Откраднат живот " , разбра HotArena.

" Откраднат живот 9 - едни се радват, други страдат ", написа Владо към кадър от фотосите на поредицата. Колегата му Алекс Алексиев се намесва и разяснява, че работата би могла да е доста по-зле. Слава Боги тежките болежки са единствено част от сюжета на лекарската поредност. 

Не е загадка, че артистът имаше болежки и в действителния живот. Преди време той страдаше от дискова херния. Преди дни артистът показа редица фрагменти от почивката си в Норвегия, издавайки, че е сменил няколко транспортни средства, с цел да стигне до архипелага Лофотен. Пътешествието на Карамазов е било обвързано с заниманието му да фотографира.

Архипелагът включва 6 острова, от които може да се следи Северното зарево. В Инстаграм той е обявявам фотоси от рибарското населено място на Лофонтенските острови Рейн, а посланието гласи: " От края на света. Може да е на края, но е доста красиво ", написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР