Секссимволът на женския биатлон и временен лидер в генералното класиране

...
Секссимволът на женския биатлон и временен лидер в генералното класиране
Коментари Харесай

Доротея Вирер намекна за край на кариерата

 Доротея Вирер влезе в ролята на секси здравна сестра
Секссимволът на женския биатлон и краткотраен водач в генералното класиране за Световната купа Доротея Вирер загатна, че обмисля да постави завършек на кариерата си след международното състезание следващата година, което ще се организира в Антерселва, Италия.

Наскоро Вирер се омъжи и в главата й към този момент минават мисли за увеличение на фамилията. До идната зимна олимпиада има цели три години и тя не е сигурна, че ще има мотивация да остане до тогава в елитния спорт.

" Със брачна половинка ми Стефано към този момент мислим за деца. С него съм доста по-спокойна, той ми дава сигурност, обезпечава ми доверие. Това се отразява и на резултатите ми. Догодина в Антерселва ще има международното състезание, което е добър мотив да сложа завършек на кариерата си пред родна аудитория, а по-късно да помислим за увеличение на фамилията ", споделя Вирер.

Двамата със брачна половинка й към този момент живеят дружно в Кастело ди Фиеме в покрайнините на Тренто. Италианката се изрича също в поддръжка на обединена Европа.

" Някога нашите прародители са воювали, а в този момент всички сме в Европа, а не в Италия, Германия, Австрия и така нататък Разбирам, че хората имат мотиви за неодобрение и недоволства, само че мога да им кажа, че съм била в страни като Русия, където или са доста небогати, или доста богати. Ние живеем добре и не би трябвало за забравяме това ", споделя още Вирер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР