Секссимволът Асдис Ран ще става баба, обяви самата тя, узна

...
Секссимволът Асдис Ран ще става баба, обяви самата тя, узна
Коментари Харесай

Асдис Ран става баба

Секссимволът Асдис Ран ще става баба, разгласи самата тя, разбра HotArena.

Ледената кралица чака първото си внуче от най-големия си правоприемник Роберт. " Синът ми е на 23 години и скоро ще ме направи баба, само че считам, че ще съм най-готината баба ", споделя русокоската. Бившата футболна брачна половинка се завърна в България при започване на пандемията от ковид. Тя е твърдо решена да се откри дефинитивно тук и е подала документи за българско поданство. Заедно с нея живее щерка й Виктория, която е най-малка от трите й деца. През лятото обаче й гостуваха и двамата й синове. 

Красавицата ги заведе на морска почивка в Свети Влас като Роби беше довел и гаджето си Анна, с цел да я показа на майка си. Най-вероятно двамата са заченали рожбата си на някой от нашите плажове. Асдис сега се изявява у нас като личен фитнес инструктор и дава онлайн уроци. " Когато свърши рецесията, ще се ориентирам какво мога да върша. Аз съм доста спокоен човек. 5 години не бях в България. Живях в Румъния, Швеция и Финландия. След като Гардар напусна ЦСКА, аз останах. Бях почнала доста бизнес инициативи, открих доста нови другари тук. Нямаше какво да ме върне в Исландия. Навсякъде по света е влиятелно да си футболна брачна половинка ", сподели пред Нова ТВ Ледената кралица. 

В обществените мрежи тя показа, че тези дни е настинала и чака резултата от PCR теста, с цел да разбере дали е с Ковид-19, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР