Сексоложката Наталия Кобилкина вдигна детско парти за първия рожден ден

...
Сексоложката Наталия Кобилкина вдигна детско парти за първия рожден ден
Коментари Харесай

Кобилкина отпразнува рожден ден на сина си в Гърция

Сексоложката Наталия Кобилкина подвигна детско празненство за първия рожден ден на сина си Филип в Гърция. Към момента фамилията на лекар Ко се подвизава в южната ни съседка, от където е родом и нейният брачен партньор Такис Дретакис.

„ Днес е доста благополучен ден за нас! Пожелавам ти да живееш посредством своето сърце, да почиташ Бог и добрина, да носиш обич и светлина и да имаш мощ и примирение да бъдеш себе си. Като майка желая да те поддържам, да не ти преча. Да те демонстрирам с образеца си, а не с думите. Да ти дам право да бъдеш себе си, тъй като си прелестен какъвто Бог ти е основал, гласи трогателното обръщение на Кобилкина към сина й в обществените мрежи.

Кобилкина се пусна без сутиен

Междувременно предходната есен сексоложката разкри, че към този момент се надява на второ включване от щъркела. Повод за това даде раждането на четвъртия й племенник. „ Голяма наслада са децата “, означи тогава тя.

View this post on Instagram
Happy birthday our son! #Beautiful moments with family. When Philipe first time so other children was shoked! One girl come to kiss him:)) open hearts our children!

A post shared by Natalia Kobylkina (Official) (@nataliakobilkina) on Feb 27, 2020 at 4:36am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР