Сексоложката Наталия Кобилкина се отдаде на почивка с любимия си

...
Сексоложката Наталия Кобилкина се отдаде на почивка с любимия си
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина заведе мъжа си в Русия

Сексоложката Наталия Кобилкина се отдаде на отмора с обичания си човек. Двамата са в Санкт Петербург. От фотосите ѝ в Инстаграм излиза наяве, че Наталия от дълго време е желала да пътуват със брачна половинка ѝ като двойка, защото от много време не им се е случвало. Двамата са в съветския град от към седмица и си прекарват отлично.Кобилкина се е срещнала там и с по-малката си сестра, с която доста се гордее. В поста си към фотографията споделя, че в миналото майка им завела нея и двете ѝ сестри в Санкт Петербург, само че тогава били доста небогати, нямали пари да вървят по заведения за хранене или да си купуват скъпи неща. Тогава си дали обещание, че някой ден, когато имат пари, ще се върнат на същото място. Сега двете сестри са създали тъкмо това. Минали са по същите улици, по които са се разхождали в миналото, само че към този момент пораснали и сполучливи, седнали са в безценен ресторант и са си купили всичко, което са поискали.

Наталия се вълнува, тъй като брачният партньор ѝ е за първи път в Русия.

" Много е необичайно да се разхождам с него на местата, на които съм била като дете. Имам възприятието, че сме се оженили едвам през вчерашния ден. Прекарваме си толкоз добре - разходки, храна, секс, обич. Разбира се, нашият наследник ни липсва доста, само че всяка двойка, която желае да резервира щастието си, би трябвало да върви на отмора без децата най-малко един път в годината ", споделя Кобилкина.

Вече 15 години Наталия не живее в Русия, само че се връща там всяка година, с цел да види фамилията си и да се върне към детството.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР