Сексоложката Наталия Кобилкина емигрира в Англия заедно със съпруга си

...
Сексоложката Наталия Кобилкина емигрира в Англия заедно със съпруга си
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина емигрира в Лондон само с филтър за вода

Сексоложката Наталия Кобилкина емигрира в Англия дружно със брачна половинка си Такив и сина им Филип, разбра HotArena.

Досега фамилията живееше в Атина при нейната свекърва, само че и двамата с мъжа й желали да заминат за Лондон. Съпругът й, който се занимава с ръководство на хотели, си намерил там по-добре платена работа и по този начин сбъднал фантазията на жена си, която постоянно е желала да живее на Острова. Амбициозната рускиня съумяла да уреди преместването им за пет дни, като не взела никакъв багаж от Гърция и България. 

Искала да стартира напълно нов живот със фамилията си, по тази причина в този момент купили нови мебели и движимости за лондонското жилище, в което са чартърен. Дълго го търсили и ходили на куп огледи, преди да се спрат на него. От Атина взели единствено филтъра за вода. Сексоложката незабавно поръчала нови пижами за нея и фамилията й от британската столица. Ако бизнесът на мъжа й потръгне, са решили да си купят личен дом там. Вече е наела нова бавачка на Филип, която е англоговоряща и скоро щяла да го запише в известната верига градини " Монтесори ".

Кобилкина продължава да прави и своите онлайн курсове, само че в светските среди се мълви, че сексоложката е съществено закъсала финансово, тъй като прави големи отстъпки на множеството си лекции, които стигат до 80%. Кобилкина сама прзинава, че в никакъв случай не е предложила събитията си на толкоз ниски цени. Явно рецесията около ковид я е блъснала грубо и надали животът й в мрачния Албион ще бъде толкоз бляскав, колкото й се желае, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР