Сексоложката Наталия Кобилкина е категорична, че щастливата жена си личи

...
Сексоложката Наталия Кобилкина е категорична, че щастливата жена си личи
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина: Свестните мъже са там, където има свестни жени

Сексоложката Наталия Кобилкина е безапелационна, че щастливата жена си проличава от километри.

" Щастливата, задоволена и уверена жена „ носи светлина. И където и да отива, тя носи със себе си благополучие “, споделя Кобилкина.

Според нея всеки човек е виновен за личното си благополучие във всяко отношение.

Щастливата жена слага себе си преди всичко, съобщи Наталия в „ На кафе “.
   Публикувахте от в 

Нещастната жена би трябвало да се отдели от родителите си, счита сексоложката. Тя споделя, че диалозите с тях по телефона би трябвало да стават веднъж в седмицата.  И  също по този начин да живее настрана, откакто е навършила 21 г. 

Кобилкина показа, че свестните мъже се намират там, където има свестни дами. Ако една жена не е разкрила верния мъж, значи тя не схваща мъжката логика на психиката. 

„ На мъжете би трябвало да им е тежко, не би трябвало да им е елементарно. Непрекъснато би трябвало да ги натоварвате със себе си, с проблемите си. Не решавайте всичките си усложнения сами “.
   Публикувахте от в 

Тя поучава, че дамите би трябвало да обнадеждават мъжете си, да ги карат да се усещат единствени и незаменими, постоянно да ги хвалят, даже да няма особена причина. 

„ Преувеличавайки, вие му давате чувство, че има крила. Тогава той се усеща доста добре. Жените, които вършат това, ще получат в подмяна почтеност “, споделя Наталия. 

„ Щастието е работа на цялостен работен ден. Всеки носи цялостна отговорност за личното си благополучие. Не чакайте " той " да се появи, с цел да ви направи щастлива. Не се оправдавайте със фамилната си среда или детски контузии. Щастието е вътре в нас и изисква работа всеки ден “, споделя още Кобилкина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР