Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина е иситнска фурия в

...
Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина е иситнска фурия в
Коментари Харесай

Кобилкина: Добрият секс е шофьорска книжка

Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина е иситнска хала в своята област и не губи нито миг, с цел да даде своите значими препоръки за подсилване на интимната връзка и половия живот. Добре е да се означи, че Кобилкина приказва на семинарите си освен от името на купищата изчетени книги, само че и на персоналния си опит, написа woman.bg.

Поредната си изява тя направи от профила си в Инстаграм, където показа забавни размисли и рекомендации по тематиката за секса. В обществената мрежа този път 37-годишната Наталия съпостави положителния секс с шофьорската брошура.

" Сравнението не е най-романтичното, само че много тъкмо. Хората, които нямат право на ръководство (например), знаят единствено педала на газта, политат в идващата лента и разрушават колата. И когато излязат от " убитата " кола, незабавно стартират да упрекват ", написа Кобилкина.

Сексоложката е безапелационна, че в случай че в една връзка не сте минали през " школата за кормуване ", няма да сте задоволително наясно по какъв начин да запазите жив огъня на пристрастеността. Според нея неумението да се вслушваш в потребностите на обичания и неспособността да управляваш майсторски кормилото на любовта ще обрече връзката ви на неуспех.

" Рано или късно на един от сътрудниците ще му писне - изборът на заместители на удоволствието е голям - като се стартира от Интернет, приключи с невярност и бракоразвод ", споделя още Кобилкина и добавя: " Ако помислите, би било задоволително просто да изучите малко техническата част (това не е срамно, а като цяло полезно)! И в последна сметка може да откриете, че половинката ви е следващият извор на пристрастеност ", приключва апела си Наталия.

С други думи " техника му е майката ". Така че тайната на мощната връзка и незабравимите полови прекарвания съгласно Кобилкина се крие точно в техническото рационализиране.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР