Сексимволът на Турция, придобилият световна слава благодарение на сапунки актьор

...
Сексимволът на Турция, придобилият световна слава благодарение на сапунки актьор
Коментари Харесай

Турски секссимвол със скандална изцепка в Рим

Сексимволът на Турция, придобилият международна популярност с помощта на сапунки артист Джан Яман бе санкциониран 400 евро в Рим за тъпчене на ограниченията на италианското държавно управление за битка с Ковид-19, написа " ".

Освен това другояче извънредно симпатичният млад мъж бе скастрен крепко от представители на силите за сигурност за неспазване на постигнатите сделки за недопускане на нарушение на публичния ред.

Случаят възмути даже началника на полицията в Италия Франко Габриели, който изиска обстоен отчет и набеди хубавеляка, че бил „ дискредитирал “ напъните на подчинените му да си извършват съзнателно отговорностите.

Но с какво Джан Яман ядоса ченгетата в Рим до степен да му сформират формален акт и да му отрежат квитанцията на сериозната санкция? Актьорът, който се популяризира и в Италия посредством сериала „ Ранобудна птичка “ или „ Птицата на зората “, излъчен по флагмана на малките екрани на семейството Берлускони – „ Канале 5 “, е в италианската столица по работа.

Тези дни той трябваше да завърши фотосите на рекламен клип на компанията за произвеждане на спагети и други тестени произведения „ Де Кеко “, чийто режисьор е сънародникът на секс-символа и натурализиран италианец Ферзан Озептек.

Освен това Джан Яман трябваше да има и редица срещи с продуцентите и режисьора на бъдещия пиратски сериал-римейк на сапунката от 1976 година „ Сандокон – тигърът на Малайзия “, в който ще играе основната роля.

Та в Рим турският кино ас е настанен в намиращия се в центъра на града баровски хотел „ Еден “ и съгласно сделката с полицията той е трябвало да поздравява идващите го на всички места стотици почитатели единствено от балкона на стаята си.

Да, само че с цел да не бъде спрян от защитата във фоайето, завчера вечерта Яман напуща хотела от заден вход и внезапно се появява измежду феновете си за фотоси, ръкостискания и обятия. Делириумът на голямата навалица продължава най-малко четвърт час, като по-късно тя е разпръсната с тъга от полицията.

Сега с цел да се върне в родината си, Джан Яман би трябвало да заплати санкцията, а чиновниците на реда чакат публично опрощение за провокираните им главоболия и за основаната съгласно тях рискова обстановка за разпространяване на коронавирусната зараза измежду голям брой негови фенове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР