Секси в огнено червено. Така описваме последната визия на Дженифър

...
Секси в огнено червено. Така описваме последната визия на Дженифър
Коментари Харесай

Огнена стихия в червено: Джей Ло център на вниманието, грабна голяма награда

Секси в огнено алено. Така описваме последната визия на Дженифър Лопес, която участва на тазгодишните на награди на списание, които се организираха в Калифорния при съблюдаване на всички нови правила за отдалеченост и сигурност. Певицата и актриса бе център на вниманието. Тя сграбчи огромната статуетка за " Икона на 2020 г ".

Виж още:

Латино дивата бе заложила на атрактивна визия. А за толкоз години на сцена, Джей Ло несъмнено знае по какъв начин да притегли вниманието към себе си. 51-годишната звезда заложи на алена рокля, дело на Christian Siriano. Визията на Лопес е приключена от  високи токчета на Gianvito Rossi и доста забавни бижута. Визията на Джей Ло обаче бе единствено един миг от цялата вечер и нейното наличие на премиите. Речта, която изнесе въодушеви хиляди хора.

Виж още:

Лопес показа, че тази шантава 2020 година ни е научила, че най-важното е да си оказваме помощ и да бъдем положителни един с различен. " Всичко, към което съм се стремяла в миналото, е да стигна до хората, да ги докосна. Защото точно вашата поддръжка и религия в мен ми дават сили да не преставам, даже и в моментите, в които не можех сама да си оказа помощ ", показа искрено певицата и отчите, че като латиноамериканка и жена, постоянно е трябвало да работи съвсем двойно повече, с цел да осъществя всички свои фантазии и цели. Тя не крие, че голямата ѝ мотивация и непримиримост за работа от време на време са тормозили хората към нея.

" Те ми споделяха, че не мога да бъда актриса, а в случай че съм актриса, за какво ми е да пея, в случай че си актьор, никой няма да ме гледа съществено като бизнесдама ", споделя на сцената Джей Ло, само че колкото повече са ѝ казвали, че не може едно или друго, толкоз повече се убеждавала, че би трябвало да направи тъкмо това и да реализира всичко това, което желае. " И през днешния ден заставам тук, знаейки, че най-големият ми триумф не са продадените албуми, а вашата обич ", приключи словото си през сълзи Джей Ло.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/robzangardi/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР