Секси синоптичката Натали Трифонова се спаси от уволнението наесен, което

...
Секси синоптичката Натали Трифонова се спаси от уволнението наесен, което
Коментари Харесай

Натали Трифонова Остава В Бтв, Но При По-Кофти Условия

Секси синоптичката Натали Трифонова се избави от уволнението наесен, което съществено я заплашваше. Тогава на работа в Би Ти Ви се връща титулярката на работното ѝ място – Станислава Цалова, а блондонката, която е назначена по заменяне, трябваше да си тръгне. Екипът обаче съумял да се пребори за мястото ѝ в малкия екран, единствено че без трудов контракт.
 Седмици наред са траяли договарянията за щата на Натали в прогнозата за времето, написа „Уикенд“. Проблемът бил, че броят на работните места в Би Ти Ви се определял от управлението в чужбина, на което му е все едно дали синоптичката е Трифонова, Станислава Цалова или някой различен. За тях било значимо само кой е титулярът и кой – по заменяне.

Шефовете от чужбина декларирали, че имат щат за трима синоптици и Натали ще би трябвало да си тръгне в деня, в който на работа се върне Цалова. Българските мениджъри обаче били безапелационни, че дългокраката русокоска е най-хубавата реклама за екипа. Тя била същински магнит за фенове, а ползата към нея бил голям още от първото ѝ стъпване пред камерите в малкия екран. В последна сметка намерили соломоновско решение на въпроса. Натали Трифонова ще остане на работа, само че без трудов контракт. „ Ще би трябвало да мине на цивилен – ще работи в малкия екран без осигуровки ”, обясниха хора от екипа.

На хубавицата не ѝ било прелестно, че от есента ще би трябвало да се води публично безработна и сама да си внася осигуровките. Тя се дразнела, че е доста по-популярна от Цалова, само че все пак ще би трябвало да ѝ отстъпи мястото си. Въпреки това обаче се съгласила да мине на цивилен контракт, надявайки се, че някой ден ще се открие постоянен щат и за нея. Според хора от малкия екран обаче това е малко евентуално, защото шефовете в чужбина били уверени, че четирима синоптици на трудов контракт в Би Ти Ви са прекалено много.

Междувременно Натали показва за следващ път какво би изгубила малкия екран, в случай че се раздели с нея. Та си направи разголена любителска фотосесия с толкоз къси панталонки, че е мъчно да се дефинира какво с изключение на плата им ги отличава от елементарното долни дрехи. Пред дългите ѝ крайници всички нейни почитатели останаха без мирис.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР