Секси психоложката от телевизията на Слави Трифонов е не само

...
Секси психоложката от телевизията на Слави Трифонов е не само
Коментари Харесай

Дъщеря на кандидат-президент е психоложка на Слави - slava.bg

Секси психоложката от малкия екран на Слави Трифонов е освен интелигентна и красива, само че и с много любопитна фамилна история. Лилия Стефанова, която се спряга като новата жена до Дългия, не е инцидентно момиче и най-вероятно попадането й в 7/8 ТВ също не е станало току-тъй.

Тя е щерка на боен авиатор с московска тапия от времето на соца, който от години прави опити да стигне най-високите етажи на властта. Това е Любомир Стефанов – болшевик преди 1989-а, чиято политическа кариера стига до кандидат-президентски избори.

Достатъчно е човек да огледа хубавата Лили, с цел да разбере за какво Слави Трифонов си е паднал по нея. Тя е тъкмо негов вид жена – стройна, дългокрака, русокоса, със сочни устни и сини очи, а на всичкото от горната страна има тапия за висше обучение.

Това обаче не са единствените качества на младата дама, която тези дни навършва 30 години. Не по-малко значим е и нейният генезис, изключително в този момент, когато високият шоумен се кани да влиза в Народното събрание.

Бащата на Лили и възможен тъст на Дългия може да му дава частни уроци по политика, тъй като има голям опит в тази област. Любомир Стефанов от години се увърта към властта, врял и кипял е по избори и акции, а преди време се разминава на крачка с Народното събрание като член на тогавашната партия Алтернативно социалистическо обединяване (независими) – АСО (н). През 1994 година единствено 0,21% от гласовете на българите не стигат на обединението, в която взе участие АСО (н), да прескочи 4-процентната преграда за вход в Народното събрание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР