Сексбомбата Сенада Нуркич се похвали със завоеванията си, сред които

...
Сексбомбата Сенада Нуркич се похвали със завоеванията си, сред които
Коментари Харесай

Сексбомба се хвали, че спала с халф на Юве

Сексбомбата Сенада Нуркич се похвали със завоеванията си, измежду които е и халфът на Ювентус Миралем Пянич.

В анкета в профила си в Инстаграм тя без срам дава отговор на въпроси за подвизите си в леглото. Разкрива, че би избрала Меси пред Роналдо и бленува за Новак Джокович.

Попитана, правила ли е секс с футболист, тя показва точно национала на Босна и Херцеговина. Стига и по-далеч, говорейки за размера на мъжкото му достолепие. “19 см е. В леглото Миралем е бърз като заек”, разкрива Сената, която е известна с прозвището Дискретната Маца.
View this post on Instagram
A post shared by Senada Nurkic (@macamegastar) on Jun 23, 2019 at 7:12am PDT
Попитана за какво е крила за случката до момента, тя дава отговор: “Защото по това време не бях известна и не желаех да върша име на гърба му. Ако би трябвало, ще се явя и на полиграф, само че ще подпаля Балканите с моите признания”, предизвести сексбомбата, която нашумя след присъединяване си в редица риалити излъчвания в Сърбия.

Сената е печално известна в родината си. През лятото на 2019 година тя беше задържана в хотел в Белград за проституция. Самата тя не крие, че продава тялото си и намерено приказва за парите, които печели. Според източник на “Курир” през целия ден с нея коства 400 евро.
 Иначе персоналният живот на Пянич е затулен в тайнственост. Той не обича да се шуми към него, само че от известно време потеглиха клюки, че към този момент не живее с майката на шестгодишния си наследник Един. Той и родената в Ница Джозефа имаха дългогодишна връзка, само че по време на престоя на играча в Рома се разделиха за известно време поради случката му с италианката Франческа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР