Сексбомбата на риалитито „Фермата“ - плеймейтката Жанета, влиза в люта

...
Сексбомбата на риалитито „Фермата“ - плеймейтката Жанета, влиза в люта
Коментари Харесай

Жанета Осипова напуска Фермата?

Сексбомбата на риалитито „ Фермата “ - плеймейтката Жанета, влиза в люта борба против жена . Русокосата изкусителка ще се развърти на Арената в събота против някоя от останалите участнички от риалитито. Коя да бъде съперничката й тя ще избере сама.
Жанета беше пратена на женски пердах от фермера на седмицата - Боби. Строителят от Летница реши, че стопанството няма потребност от хубавици, а от мощни, работещи по градежите участници. „ Боби е изтъкан от комплекси и има предубеждения по отношение на мен.

Жените във фермата пък ме считат за слаб състезател и не мислят, че ще се върна след дуела. Но аз ще им покажа, че не са прави. Ще разбия упованията им на дребни късчета “, закани се дуелиската Жанета. Засега упованията на почитателите са тъкмо тя да напусне предаването, тъй като до момента не е посочила нито че може да забива пирони, нито да гледа овце, каквито са условията към дуелистите.

Блондито влезе в предаването със поръчката, че е привикнала на кърска работа, тъй като е израснала като оскъдно момиче в дълбоката провинция, само че към този момент единственото което сподели е по какъв начин се къпе изкусително пред погледите на мъжете. Тя изненада неприятно фенове и участници в предаването, като заформи пикантен скандал, че е номинирана за аргатин. Започна да наскърбява всички и да нарушава разпоредбите, което очевидно е предиздвикало фермерът на седмицата да я прати на двубой.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР