Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има

...
Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има
Коментари Харесай

3-те зодии, които не могат без любовник

Сексът за едни е обич, за други просто пристрастеност. Има зодии, които не могат да бъдат единствено с един сътрудник и постоянно търсят втори човек. Ето кои са те...

Телец
Телците са много ненаситни в леглото. През целия си живот те са сменяли много сътрудници и в случай че сексът някъде не върви... пушек да ги няма. Те са правилни, единствено когато сътрудникът до тях е звяр в леглото и може да удовлетвори всичките им потребности в секса. В противоположен случай Телците няма по какъв начин да бъдат единствено с един човек. Те нямат потребност от дълъг брак, в който скуката е превзела животът им, с цел да се замислят за ухажор. Просто им е в кръвта и даже да имат неангажираща връзка единствено за секс, още веднъж ще си намерят втори човек. Правят си живота забавен, само че и си навличат доста проблеми. Понеже знаят какъв брой елементарно от време на време е да бъдеш с двама души по едно и също време, Телците са доста ревностни... по подигравка на ориста.

Близнаци
Всички сме добре осведомени с двете лица на Близнаците. Защо си мислите, че в любовта са нещо по-различно? Коварна зодия, изключително когато приказваме с трети човек. Те не обичат да им се натяква за минали неточности. Рядко споделят някогашните си, тъй като постоянно ще би трябвало да упоменат повода за раздялата. А тя е... изневярва. Близнаците постоянно изневеряват, тъй като са били лъгани в първите си връзки. Точно затова считат, че в случай че те първи наранят, няма да бъдат предадени. Логиката е жестока, само че такава е и всяка защитна реакция на човек, който е бил наранен.

Скорпион
Никога няма да разберете, в случай че един Скорпион ви изневерява. Те са много деликатни и постоянно добре заличават следите си. Първият път, в който са опитвали от неразрешения плод, горчиво са се разкайвали за дейностите си. Но с времето тръпката и адреналинът са станали по-силни от страха и угризенията. Това е и главната причина Скорпионите да си търсят любовници - поради тръпката. В живота им постоянно липсват триумфи и те компенсират и по някакъв метод избиват комплексите си с това, че са мечтани на две места. Винаги си имайте едно на разум, когато се срещате с неуспешен Скорпион. Много е евентуално с изключение на вие, в живота му да има и любовник/любовница, за която може и в никакъв случай да не разберете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР