Сексът в роботакситата в Сан Франциско се разраства, установява доклад: `Няма граници`

...
Клиентите се възползват от превозните средства без водачи, според доклад,
Коментари Харесай

Клиентите се възползват от превозните средства без водачи, според доклад, според който сексът в роботикситата в Сан Франциско нараства.

Стандартът на Сан Франциско каза, че са разговаряли с четирима отделни ездачи през последните месеци, които са признали, че са правили секс или са се свързвали на задната седалка на автономните превозни средства (AV), които стават все по-популярни в Сан Франциско.

>

„Искам да кажа, че няма кой да ти каже „Не можеш да направиш това“, каза един човек пред The ​​Standard. „Стига се до точката, в която се чувстваш все по-удобно, и ако си с някого, като по-сериозен партньор, може да ескалира до други дейности.“

Мъжът, когото Стандартът назова Алекс, за да защити самоличността на истинския индивид, каза, че той е извършил най-малко шест отделни сексуални акта в роботакси, вариращи от импровизирани сесии за гримиране до „пълни [секс], без граници дейности“ общо три пъти в кола за круизи.

Стандартът отбеляза, че тътнежите за скрити робокари може да имат известна научна основа, цитирайки малко известно проучване от 2018 г., което прогнозира, че повече AV ще означава повече секс на пътя – и потенциално други неприлични поведения, на които вероятно не бихте искали вашият Uber или таксиметров шофьор да стане свидетел.

„Изглежда, че съм пионер,“ Алекс казах. „Също така е забавно да осъзнаеш, че това е като първото място, където можеш да направиш това в страната – първите [автономни превозни средства], които съществуват.“

Две от по-популярните AV марки, Cruise и Waymo, и двете твърдят, че имат широки възможности за охранителна камера вътре и извън автомобилите.

"Ние записваме видео вътре в автомобила за допълнителна безопасност и поддръжка", заявява Cruise на своя уебсайт. „Ако нещо се случи по време на пътуването ви, може да прегледаме записа, за да разберем по-добре какво се е случило. Записваме аудио само по време на активни обаждания за поддръжка.“

Говорител на Waymo каза пред Standard, че неговият екип може да прегледа записите, ако има опасения относно чистотата, безопасността, сривове или липсващи елементи. И все пак тези тактики за наблюдение са посрещнати със съпротива, особено от онези, които се притесняват как частните компании ще използват кадри, събрани от предишни карания, отбелязва The Standard.

В Сан Франциско полицията вече е отправила искания за кола без шофьор кадри от Waymo и Cruise за подпомагане на разкриването на престъпления, според репортажа на Bloomberg.

„Определено съм имал тревожна пост-ситуация на следващия ден като „О, това не беше най-добрата идея“, Алекс казах. „Има опасения, че може да получите имейл или контакт от [Cruise]“, забраняващ на потребителите достъп до системата, каза Алекс пред The ​​Standard.

Нито една компания не каза, че сексът в техните автоматизирани превозни средства е директно забранен, но със сигурност не е насърчавани.

Круз умолява ездачите да не правят нищо в AV, което би „потенциално накарало другите да се чувстват неудобно“ и да избягват дейности, които могат да бъдат класифицирани като „заплашителни, конфронтационни, дискриминационни, тормозещи, неуважителни, обидни или неподходящо спрямо другите", според условията му за обслужване.

Каквото и да се случи отвътре на робот-такси обикновено се вижда отвън за минувачи и други шофьори, отбелязва The Standard за "подобното на рибна купа" AV дизайн.

„Но там, където има воля, има и начин“, каза Standard, отбелязвайки, че проучването от 2018 г. за секса в AV отбелязва, че дори когато компаниите за самоуправляващи се превозни средства се разрастват усъвършенстват тактиките си за наблюдение, истински разбиращите винаги ще намерят начин да го заобиколят – особено в частни автомобили.

„Въпреки че [автономните превозни средства] вероятно ще бъдат наблюдавани, за да възпира пътниците да правят секс или да употребяват наркотици в тях, и за да се предотврати насилието, такова наблюдение може бързо да бъде преодоляно, забранено или премахнато“, се казва в проучването. „Частните [автономни превозни средства] също могат да бъдат използвани за търговска употреба, тъй като е само малък скок да си представим Квартала на червените фенери в Амстердам „в движение“.“

Само миналата седмица Комисията за обществени услуги на Калифорния гласува да одобри конкурентни услуги от Cruise и Waymo да работят денонощно. Това ще направи Сан Франциско първият голям град в САЩ с две флотилии от превозни средства без водачи, които се състезават за пътници срещу таксиметрови услуги, зависещи от хората за управление на колите, съобщи Fox 11.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР