Сексът в Къщата на Големия брат вече не е мираж.

...
Сексът в Къщата на Големия брат вече не е мираж.
Коментари Харесай

Ричард и Розмари правиха секс във „ВИП Брадър“

Сексът в Къщата на Големия брат към този момент не е мираж. Фитнес инструкторът Ричард Величков и моделката Розмари направиха втори опит за секс – този път сполучлив.

Мистър София 2018 опитва да убеди хубавицата да вдигнат рейтинга си със сладки пристрастености, а тя в началото изясни, че фамилията и гаджето й ще я гледат и не може. Малко по-късно обаче чаровнта брюнетка не се съпротиви и по този начин двамата се разписаха като едни от дребното участници, съумели да вършат секс в границите на предаването.

Ричард не пропусна и да се похвали пред половинката на Гала в живота и на екран – Стефан. Това разбуни духовете в обществените мрежи, като почитателите порицават и двамата любовници.

„ Адски неприятен. Нито визия, нито ум, някакво самочувствие без никаква база. Случи се да бодне, че в този момент и се хвали, клоун “ и „ Това жалко девойче, което анонсираха като модел от международна големина, очевидно не си знае цената. Евтина та дрънка. Ще й остане название сексиграчката на Ричи Рич “, са единствено част от мненията, написа "Монитор ".

Преди броени дни Рози и Величков също се заиграха, само че той изясни, че не е съумял „ да вдигне самолета “ поради камерите.

Той даже номинира Рози, обяснявайки, че тя не е негов вид момиче. Величков съпостави чаровната брюнетка с вафлите, които съквартирантите похапват в Нови хан. „ Не ми харесват тук вафлите, само че ги хапвам, тъй като няма други “, съобщи той.

В предходния сезон на "ВИП Брадър " моделът Алекс Богданска и репортерът Дани Петканов също се разписаха със полов контакт, само че това се случи откакто си споделиха заветното "да " в ефир. Младото семейство обаче се скри в банята.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР