Сексът трябва да ни носи удоволствие, но понякога се случва

...
Сексът трябва да ни носи удоволствие, но понякога се случва
Коментари Харесай

Как да избегнем болезнения секс

Сексът би трябвало да ни носи наслаждение, само че от време на време се случва по този начин, че вместо да изпитваме приятност, усещаме болежка. Ако се върнем малко обратно във времето (2009 г.) ще забележим забавно проучване за полово здраве и държание, извършено от университета в Индиана.

Това изследване демонстрира, че 30% от дамите взели участие в него са показали, че са изпитвали болежка по време на последния си сексуален акт, написа уеб сайтът за здравна осведоменост Prevention.

 Как дамата се трансформира в секс богиня
Как дамата се трансформира в секс богиня

Мъже разкриват какво желаят в леглото

Понякога болката по време на секс се дължи на чисто психически аргументи, само че не постоянно, тъй като може да има и други фактори.

От вратата за краката

 Снимка 331983

В спонтанния секс няма нищо неприятно, даже може да бъде едно доста вълнуващо прекарване. Понякога обаче мъжете прибързват с дейностите си, а техните половинки не са достигнали нужното равнище на възбуденост. Ето за какво би трябвало да се обръща повече внимание на любовната игра, само че не до безконечност, несъмнено.

Възбуда

Понякога колкото и възбудена да е една жена, навлажняването там долу не се получава и сексът води до мъчителни мемоари. В подобен случай, на помощ идват лубрикантите, чиято цел е да обезпечат нужното овлажняване.

 Мъжете, които докарват дамите до оргазъм
Мъжете, които докарват дамите до оргазъм

Каква е връзката сред смеха и половото наслаждение

Неразположеност

Стресът и преумората могат да са окажат непреодолимо предизвикателство за половия акт. Масажът е доста сполучлив вид в такива случаи, само че не подсигурява триумф.

Инфекции

 Снимка 331985

Гениталните инфекции могат да бъдат доста неприятни и да създадат секса съвсем неосъществим. За благополучие множеството от тях са елементарно контролируеми. По-сигурна си остава консултацията с доктор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР