Сексът се отразява чудесно на нашите тела - той води

...
Сексът се отразява чудесно на нашите тела - той води
Коментари Харесай

5 неща, които се случват с вагината, когато спрете да правите секс

Сексът се отразява отлично на нашите тела - той води до по-добър сън, усъвършенствано действие на имунната система, гори калории и усъвършенства настроението. Затова и неналичието на секс може да докара до някои забавни промени, написа woman.bg. Коя част от тялото ви обаче е най-засегната, в случай че не вършиме секс? Вагината, несъмнено. Кардио тренировките се грижат за сърцето, тренирането с тежести за мускулите, а сексът поддържа вагината в топ форма.

Специалистите споделят, че вагината е от органите, които или използваме постоянно, или при тях настъпват забележителни промени. Стимулацията ѝ носи кръв към вагината и вулвата, която поддържа тъканта еластична и овлажнена. Затова гинеколозите поучават, в случай че не вършиме секс с сътрудник, да мастурбирате. Ето 5 промени, които ще настъпят с вагината ви, в случай че не я " упражнявате ":
1. Няма да стане по-тясна - това е мит!
Ако не сте правили секс от дълго време, може да ви се коства, че там долу е по-тясно. Изследванията обаче демонстрират, че няма такава корелация и нормално това чувство се дължи на терзание или стягане. Ако го изпитате, използвайте лубрикант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР