Сексът сам по себе си е достатъчно приятно изживяване, но

...
Сексът сам по себе си е достатъчно приятно изживяване, но
Коментари Харесай

Как да разберете дали всъщност сте изпитали оргазъм?

Сексът самичък по себе си е задоволително прелестно преживяване, само че съществуването на оргазъм прави половия акт в действителност удовлетворяващ. Оргазмът е именуван „ la petit mort “ – от френски език „ дребната гибел “. Много дами пък съпоставят метафорично оргазма с фойерверки или го дефинират по-абстрактно като бърз прилив на огромна океанска вълна.
Какви чувства провокира оргазмът?
Между 10 и 15% от дамите няма да имат отговор на този въпрос, защото в никакъв случай не са изпитвали оргазъм. Всъщност оргазмът в никакъв случай не е еднакъв. Една жена може да има разнообразни по тип и чувства оргазми, даже да прави секс с един и същи сътрудник в обичаната си секс поза, да вземем за пример. Донякъде това е вълнуващо – в никакъв случай не знаете по какъв метод тъкмо ще приключи сексът, въпреки да е несъмнено, че ще бъде повече от прелестно, написа Rozali.com.
Как да разберете дали в действителност сте изпитали оргазъм?
Както към този момент стана ясно, една жена може да изпитва разнообразни чувства по време на оргазъм. Това значи, че друга жена може да има напълно разнообразни чувства от първата. И въпреки всичко има 6 отличителни признака на оргазма, с помощта на които може да го разпознаете. Възможно е да забележите единствено част от признаците или да почувствате всички дружно - самостоятелно е. Най-общо казано, в случай че тялото ви е имало реакция по време на секса и вие се чувствате по-добре от преди този момент, евентуално сте изпитали оргазъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР