Сексът помага да се отпуснете, да облекчите стреса, да се

...
Сексът помага да се отпуснете, да облекчите стреса, да се
Коментари Харесай

Гинеколози посочиха 8 големи ползи от всекидневния секс, но и кой не бива да го практикува

Сексът оказва помощ да се отпуснете, да облекчите напрежението, да се откъснете от проблемите и даже да подобрите здравето си. Трябва ли всеки ден да се любуваме на секс? Според гинеколозите можете да вършиме секс всеки ден и даже няколко пъти дневно.

Такива постоянни полови контакти освен не вредят на интимното здраве, само че също по този начин имат благоприятен резултат върху цялото тяло като цяло. Какво ще се промени в живота ви, в случай че вие и вашият сътрудник стартират да вършат секс всеки ден?

1. Повишава се устойчивостта на стрес Интимната непосредственост понижава кръвното налягане и прочувствения стрес върху нервната система. Чувстваме прилив на сила, самочувствието пораства, настроението се усъвършенства. Сексът е отличено успокоително. Освобождавайки силата, ние изпитваме успокояване. Вече не желаеме да се бием и да се караме. Организмът интензивно стартира да създава кортизол и естроген - хормони, които са виновни за когнитивните (творческите) функционалности.

2. Укрепва имунитетът. Редовният секс защищава от настинки и инфекции. Причината е нарасналото произвеждане на антитела (имуноглобулини). Напълно по силите ви е да извършите по този начин, че ангината и грипът да ви подминават.

Останалите 6 изгоди от всекидневния секс и кой не трябва да го практикува четете в Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР