Сексът по време на бременност е по-различен и изисква да

...
Сексът по време на бременност е по-различен и изисква да
Коментари Харесай

Най-добрите секс пози по време на бременност

Сексът по време на бременност е по-различен и изисква да сте по-внимателни, само че това не значи да се откажете от удоволствието. Усещането може да е по-различно, тялото се трансформира и вие евентуално не се чувствате изключително удобно, само че в случай че имате предпочитание за интимни милувки, не трябва да се отказвате. Ако бременността ви протича без затруднения и наблюдаващият ви гинеколог ви е дал зелена светлина, наслаждавайте се на секса с обичания ви човек. Вижте кои са най-подходящите пози за секс през бременността:
Мисионерската поза
„ Когато дамата е в ранния интервал на своята бременност, всяка позиция, която ѝ доставя наслаждение и комфорт е напълно обикновено да се опита “, споделя доктор Фелис Гърш, акушер-гинеколог пред уеб страницата Bestlife, представен от Az-jenata.bg.

За мисионерската поза се счита, че е идеална за първите месеци от бременността, най-малко досега, в който дамата не стартира да изпитва дискомфорт от лежането по тил (което най-често се случва след 20-та гестационна седмица) и тогава е по-добре да се заобикаля позата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР