Сексът носи страхотни ползи за нашия организъм – лекува ни,

...
Сексът носи страхотни ползи за нашия организъм – лекува ни,
Коментари Харесай

Внимание! Липсата на секс е опасна за здравето



Сексът носи страхотни изгоди за нашия организъм – лекува ни, удължава живота, пази ни от стрес, подмладява ни, като задейства производството на колаген, поддържа сърцето крепко и освобождава ендорфини, които ни вършат по-щастливи.

След като изяснихме позитивния резултат от заниманието под завивките обаче, си задаваме въпроса – Какво би се случило, в случай че спрем да вършим секс?

№1 Повече болежка

При дълго самоограничение нервната система се лишава от естествения обезболяващ резултат, защото ендорфините, които се освобождават при секс, облекчават болката.

№2 Отслабен имунитет

Редовният секс усилва броя на имунните кафези в тялото, които се борят с външни микроби. Ако вършим секс по-малко от един път седмично, имунитетът ни ще отслабне.

№3 Безсъние

За страдащите от бодърствуване неналичието на секс е изключително неприятна. Така те се лишават от главното средство за елементарно заспиване, а резултатът е намалена централизация, неприятно въодушевление, загуба на рефлекси и отмалялост.

№4 Здравословни проблеми

Дългото самоограничение понижава отбраната на организма от сърдечни проблеми, защото сексът е чудесно физическо упражнение. Липсата му се отразява зле и на равнището на холестерол при дамите.

№5 Стрес

Липсата на секс води до по-високи равнища на стрес. Човек става по-раздразнителен и мъчно се оправя с напрегнати обстановки.

№6 Отчуждение и разлъка при двойките

При двойките неналичието на секс провокира прочувствен дисбаланс, изневери и разлъка.

Съвет от психолозите: За да се избегне рисково държание, психолозите предлагат неналичието на секс да се компенсира с други занимания - спорт, ново занимание или занимания, които подтикват дяловете на мозъка, свързани със секса.

Източник: " Дарик "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР