Сексът ни прави по-щастливи, пази ни от стрес и лекува.

...
Сексът ни прави по-щастливи, пази ни от стрес и лекува.
Коментари Харесай

Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс?

Сексът ни прави по-щастливи, пази ни от стрес и лекува. Какво се случва с нашето тяло, в случай че спрем да вършим секс? Сексологът и фамилен терапевт Наталия Кобилкина дава отговора.

„ Живот без секс не е живот, а битие “, споделя Наталия. Според нея сексът стои в основата на щастливата връзка и пълноценните взаимоотношения. Секс без връзка може, само че връзка без секс – не.

Изследване е потвърдило, че дамите, които не вършат секс, по-рано стигат до климакс, постоянно са по-раздразнителни, изморени, склонни към депресивни положения или разнообразни болести.

„ Ужасно е, когато млади, красиви и дейни хора не вършат секс “, споделя Наталия. Според нея обаче това е боязън от действителни връзки. Често в основата на този боязън стои спор с бащата, пренебрежение или пренебрежение към него и всички мъже. Или мемоари, с които асоциираме предходна връзка и връзки с различен човек. И се оправдаваме, даже в случай че срещнем някой, че там просто няма по какъв начин да стане. И не подхващаме никакви дейности, с цел да имаме същински сътрудник до себе си.
 секс ThinkStock/Getty Images-->
„ Бъдете почтени със себе си и си задайте въпроса: за какво се опасявам от същински връзки ”, поучава сексологът.

За да спечелиш един човек се изискват качества, би трябвало да положиш старания . Много по-лесно е да кажеш, че не можеш да срещнеш подобаващия човек. Защото смелостта е належащо условия за любовта.
 секс ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР