Сексът несъмнено играе голяма роля в живота ни, но какво

...
Сексът несъмнено играе голяма роля в живота ни, но какво
Коментари Харесай

До какво може да доведе сексът с партньор, към когото нямаме чувства

Сексът безспорно играе огромна роля в живота ни, само че какво да вършим, когато нямаме непрекъснат сътрудник и не се чака да имаме в близко бъдеще? Сексът за една или няколко нощи, изключително при дамите, към момента е строго порицаван в нашето общество. Но какво е да се откажеш от интимността въобще?

Не бързайте да се отказвате. Събрахме главните преимущества на краткотрайните полови романси, само че не забравихме да споменем и минусите. Ако ви изтезава въпросът дали да се съгласите, или не, горещо ви предлагаме да прочетете нашия материал и да вземете осведомено решение.

Еманципация

Несъмнено, в случай че се осмелите да вършиме неочакван секс с чужд човек или да поддържате полова връзка, без да се въвеждате в живота на другия, не можете да мислите за благовъзпитание. По предписание ни липсва освободеност в връзките с човек, към който изпитваме мощни усеща, тъй като се опасяваме да не се покажем в най-хубавата светлина. С сътрудник само за секс подобен проблем не поражда, защото срещата ви има единствено съкровен темперамент, при който на процедура няма място за разискване на живота на другия. За снемане на прочувственото напрежение сходен контакт може да бъде извънредно потребен, най-важното е, да не забравяте да се предпазвате.

Повишаване на самооценката

Често се оказваме във връзка, която подкопава самооценката ни. В такава обстановка не желаете секс или внимание. Връзките за една или няколко нощи в този случай могат да бъдат превъзходен тласък за самочувствието на дамата, изключително в случай че сътрудникът е необикновено прелъстителен. Разбира се, идеално е, в случай че не оценявате себе си през призмата на другите хора, обаче когато душата и тялото се нуждаят от удостоверение на своята прелест, сходна фамилиарност може да бъде избавление, само че единствено за известно време, това не трябва да се не помни. Работата върху самооценката ви изисква старания, а в някои случаи и терапия.

Привързване към колегата

Въпреки обстоятелството, че взаимното привличане може да донесе доста позитивни страсти и изгоди за психическото положение, за които говорихме нагоре, не трябва да забравяте, че една връзка, построена само върху секса, рано или късно може да докара до твърда обвързаност на единия от сътрудниците. Важно е още през цялото време да разберете, че не можете да разчитате на прочувствена непосредственост, би трябвало сами да запомните това и да напомните на колегата си, в случай че той стартира да демонстрира по-голям интерес към вас отвън спалнята. Изключително рядко се случва връзка, която е почнала със секс, да прерасне в нещо съществено. Ако осъзнаете, че стартирате да се привързвате към краткотрайното си въодушевление, помислете за преустановяване на връзката или за пауза в срещите си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР