Сексът не е само физическо усещане. Думите които казвате и

...
Сексът не е само физическо усещане. Думите които казвате и
Коментари Харесай

Мъжете обичат да чуват тези неща по време на секс

Сексът не е единствено физическо чувство. Думите които казвате и звуците които издавате по време на интимния акт, могат да покачат либидото и на двама ви и да създадат преживяването още по-незабравимо. За мъжете е доста значимо да чуват по какъв начин партньорката им се усеща във всеки един миг. За тях думите са повече от стимулиращи, въпреки че положителните любовници умеят да „ четат “ и тялото на своята партньорка. Ако мъжът ви доставя същинско наслаждение, възнаградете го със следните вербални тласъци, които ще го накарат да се усеща като същински господ в леглото и да се старае даже повече:

„ Ти си секси “
Мъжете като цяло рядко получават похвали като „ секси “, по тази причина сходно определение ще му подейства като афродизиак и ще увеличи увереността му. „ Толкова си огромен и ухаеш ужасно “ Комплимент за размера е его-буст, откъдето и да го погледнеш. Ако заврете нос във врата му, до момента в който му казвате какъв брой хубаво мирише, ще увеличите резултата двойно.

„ Получавам оргазъм единствено като ме докоснеш “
Думата „ оргазъм “ е като да отправите комплимент за размера му. Всеки мъж се усеща като провидение, когато докара оргазъм на партньорката си. Още повече, че такова самопризнание ще му прозвучи леко „ мръснишки “, смело и това ще го активизира в допълнение да се раздава в леглото.

„ Това е най-хубавият секс, който съм имала “
Току-що му писахте отличен. И той ще се почувства като супермен, тъй като е съумял да направи нещо в действителност характерно. Да, той ще остане в историята като мъжът, който ви докара най-хубавия секс в живота, вие го казахте!

„ Твоят език е необикновен “
Да бъдем почтени – малко мъже са положителни в оралните милувки и те самите го знаят. А когато жена им направи комплимент какъв брой добре се оправят, безусловно им дава криле.

„ Искам те още веднъж “
Дори да няма физическата опция да изкара втори рунд, самият факт че вие не желаете удоволствието с него да завърши, е хвалебствен. Така той знае, че се е показал добре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР