Сексът не е просто физически акт, с който се възпроизвеждаме.

...
Сексът не е просто физически акт, с който се възпроизвеждаме.
Коментари Харесай

Оралният секс лекува жените

Сексът не е просто физически акт, с който се възпроизвеждаме. Това е цяла каскада от страсти и усеща, водещи тялото до положение на възторг и обществена отзивчива превъзбуда. Освен това сексът е отличното средство за отключване на всички сетива.

Стотици изследвания са потвърдили изгодата от секса и за двата пола. Ново изследване обаче твърди, че една от фантазиите на мъжете се оказва потребна за здравето на дамите. Става въпрос за поглъщането на семенна течност.

Холандски откриватели създали изследване на историята на бременностите и половите привички на 234 дами. 97 от тях страдали от повтарящи се спонтанни аборти - положение, диагностицирано при жена, която има три или повече спонтанни аборти. Смята се, че това визира до 1% от дамите. Точните аргументи за тази патология не са открити, само че учените допускат въздействието на генетиката, хормоните или инфекциите.

Оралният секс може да понижи риска от повтарящи се спонтанни аборти, демонстрира ново изследване. Неговите създатели считат, че поглъщането на семенната течност на сътрудниците укрепва имунната система на бременните дами и усилва възможностите на плода за обикновено развиване. Възможно е семето да съдържа хормони и протеини от мъжкото тяло, които са доста потребни за майката и нейния имунитет.

В същото време приемането на семенна течност посредством обичайния вагинален секс също може да бъде потребно за попречване на импровизиран аборт, само че максимален резултат има посредством поглъщането, защото по този начин влиза непосредствено в стомаха, написа zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР