Сексът може да се издигне до средство за общуване на

...
Сексът може да се издигне до средство за общуване на
Коментари Харесай

4 тайни за по-добър секс

Сексът може да се издигне до средство за другарство на доста по-високо от чисто физическо равнище. И тъй като при доста двойки сходен прогрес към момента не е реализиран, без значение от кой момент са дружно, специалисти в региона на сексологията и половата терапия се събират, с цел да обобщят теоретичните си знания във тип на няколко рекомендации за по-пълноценен секс. Според специалистите повишението на удоволствието от секса сред двама сътрудници не изисква нито един от тях да излиза от своята зона на комфорт. Достатъчно е да се внесат няколко леки корекции в метода и осъществяването на половите техники. 

1. Бъдете отворени за нови преживявания

Сексуалните терапевти показват, че единствено с нашарване на половите техники и склонността да се пробват нови пози и подходи може да се подсигурява, че ще се опознае необятният и необхватен свят на половото наслаждение и това що помогне за подсилване на взаимоотношенията.

2. Изпробвайте секс играчки

Кой споделя, че секс тройката като най-фанатично възприемана полова фикция наложително изисква третият присъстващ да е човек? Според специалистите това умерено може да е и някоя от необятно известните в последно време секс играчки, които се оферират в най-разнообразни форми съгласно пола на потребителя.

3. Гледайте дружно еротични филми

Гледането на еротични филми постоянно се асоциира с някаква загадъчност и уединение, само че съгласно експертите коренното преосмисляне на това отношение може да докара и до коренни, освен това положителни промени в качеството на половите преживявания. Нищо не пречи да опитате дали са прави.

4. Присъствайте освен тялом, само че и духом

Да се резервира фокусът по време на секс е тестване за хората, които разделят една постелка от години, само че пък неналичието на отдаденост се смята за главен симптом на утежняване на половите взаимоотношения. В природата на съзнанието е заложено да се носи под дърво и камък, само че дано най-малко по време на секс то бъде фокусирано върху колегата. 

Споделянето на пикантни секрети от спалнята и секса е рядко събитие даже сред най-близки приятелки (и добре че е така). Сексолозите обаче имат много по-развързан език в това отношение и дават тези рекомендации точно на база персоналните си наблюдения върху несъвършенствата в половия живот на обособени свои пациенти.

Точно това е мотив да настояват, че придържането към упоменатите рекомендации ще издигне секса до по-високо, надфизическо равнище и ще го направи по-пълноценен. Който смее, дано опита. 

Източник: puls.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР