Сексът колкото е приятен, може да бъде и доста усложняващ.

...
Сексът колкото е приятен, може да бъде и доста усложняващ.
Коментари Харесай

6 знака, че трябва да спрете да правите секс с него

Сексът колкото е прелестен, може да бъде и много усложняващ. В случай, че имате физическа връзка с даден човек, само че усещате по какъв начин от ден на ден стартирате да се " губите " в тези полови връзки, може би е време да теглите чертата. Чудите се по какъв начин да разберете? Ето 6 сигурни знака съгласно trafficnews.bg:
Търсите сериозна връзка
Сексът в никакъв случай не е билет към щастливата връзка. Да, той би трябвало да бъде част от нея, само че в случай че разчитате, че посредством физическите занимания ще преминете към сантиментална случка, не се залъгвайте. Сексът няма да му отвори очите за това каква невероятна другарка можеш да бъдеш. Да спиш с него, без да очакваш нищо в подмяна, му дава тъкмо това, което желае. Няма гаранция, че ще промени мнението си.
Имате възприятието, че ви употребява
Сексът без обвързване може да е супер за " широкоскроените " хора – можете да не се чувате по цяла седмица, не се преценявате с неговите проекти и отпуски, не би трябвало да организирате фамилни срещи или да го представяте пред приятелки. Но има едно неписано правило- почитание. Ако индивидът, с който спите, няма предпочитание даже да изпие чаша кафе с вас, то сигурно ви употребява поради тялото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР