Сексът е здравословна част от всяка връзка. Той е и

...
Сексът е здравословна част от всяка връзка. Той е и
Коментари Харесай

Вижте най-лошите неща, които не бива да казвате в леглото

Сексът е здравословна част от всяка връзка. Той е и уязвимо прекарване. Без значение дали сте в моногамна дълга връзка или се опознавате занапред, да стоите голи един против различен може да бъде същинско предизвикателство за душeвността. Тогава човек се усеща най-уязвим. В устрема си да впечатлите колегата си е допустимо да кажете нещо неуместно, което вместо да ви помогне ще ви сложи в неудобно състояние, а от време на време даже може да провокира и по-големи разтърсвания. По време на секс или след секс хората са склонни да споделят куп неща, някои от които извънредно неуместни, даже неправилни. Когато мозъкът е под въздействие на всички хормони и биохимикали, отделяни по време на секс, той може да замъгли преценката си и да ви предизвика да кажете нещо неуместно. Факторите, които играят роля тук, несъмнено, са доста и не са под въздействие единствено на хормоните, отделяни при съкровен акт. Кои са най-неподходящите неща, които не би трябвало да казвате в леглото?

Наричате някого с неверното име
Това е едно от най-честите обърквания, които могат да се случат на всеки. Под влияние на половия възторг човек може да сгреши името на обичания си и да назове някогашен сътрудник или човек, за който подсъзнателно мисли. Дори да нямате усеща към индивида, който назовавате, оня, с който сте с момента мъчно ще преглътне чутото. Ще ви се наложи доста да обяснявате.

Тествал ли си се?
Важно е да се съблюдава добра полова хигиена с оглед предварителна защита на рискови полово излъчени заболявания. Нормално е да желаете да знаете дали сътрудникът ви в миналото е имал рискови полови контакти и дали се е тествал за рискови заболявания. Но леглото не е най-подходящият миг да зададете този въпрос. Ако тематиката същински ви тормози, най-добре е да попитате преди да се стигне до фамилиарност.

Имал/ а съм и по-добри
Тази констатация е обидна и не би трябвало да я употребявате, в случай че имате желание повече в никакъв случай да не видите този човек. Ако обаче държите на него и желаете да му покажете къде бърка в леглото и какво вие бихте желали да получите от него, има надалеч по-дискретни способи да го извършите и да му подскажете.

Ще си измиеш ли зъбите?
Ако има проблем с дъха на колегата ви е обикновено да ви е неприятно. Но в случай че му го кажете тъкмо преди секс, това ще го уязви, засрами и демотивира да продължите в спалнята. Същото важи и за взимането на душ, за бельото и куп сходни хигиенични особености, за които имате съображение да бъдете взискателни, само че пък са и обидни, казани непосредствено в леглото преди секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР