Сексът е важна част от всяка една връзка и е

...
Сексът е важна част от всяка една връзка и е
Коментари Харесай

Вижте секс профила на вашата ЗОДИЯ

Сексът е значима част от всяка една връзка и е хубаво да знаем какво желае сътрудникът ни в леглото, с цел да запазим вързката си пълноценна. Всеки един от нас харесва разнообразни неща и има разнообразни желания, когато приказваме за секс. Ето и какво желае всяка една от зодиите :
Овен
Секс профилът на зодия Овен е, че те са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да опитват. Те ще кажат на колегата си точно това, което желаят, без заобиколки. Те обичат да възпламеняват огъня преди да избухнат като фойерверк, само че обичат също и ласкателствата. Проблемът при тях е, че могат да се наситят и да се отегчат доста бързо. Те имат потребност от сътрудник, който непрекъснато внася нови и вълнуващи детайли в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте полови „ функции “ и играчки.
Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодия Риби, защото те са изпълнени с еротизъм, и изобретателни сътрудници съгласно зодия Водолей.
Телец
Профилът на хората със зодия Телец демонстрира буйна природа, за която физическото другарство е доста значимо. Те обичат да работят „ всъщност “, защото отклоненията, фантазиите, възгласите и опитите не ги притеглят. Когато са възбудени, те въпреки всичко могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика. За тях са значими дълбочината на възприятията и силата на връзката – те не са авантюристи, само че биха се справили ослепително с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да допират, да прегръщат, да се грижат.
Родените в зодия Телец не се схващат с Близнаци, само че със Скорпион ще имат идеална връзка. Тези, които са Козирог, са неизтощими и също ще доставят наслада на Телеца.
3-те зодии, които ще слагат НОВО начало в живота си
Близнаци
За да плените някого от зодия Близнаци, са ви нужни ловкост, сръчност и разсъдък. Така освен ще го привлечете, а и ще му дадете оня риск и това неизмеримо премеждие, за което мечтае. Те са подготвени да опитат всичко, което е занимателно, възбуждащо или отвън разпоредбите. Те са подготвени да опитат всевъзможни пози на всяко място в стаята. Когато са възбудени, те са подготвени да избухнат от ентусиазъм.
Те нямат нищо срещу разнообразните полови сътрудници. Най-подходящ сътрудник за тях е зодия Стрелец, защото те също търсят и се надяват на многообразие. Настройването с някой от зодия Водолей също може да се получи. Козирогът е неутолим и Близнаците ще би трябвало да вложат цялата си сила и съобразителност с цел да го заситят. Зодия Дева също може да подмятна завладяващи хрумвания на някой от зодия Близнаци.
Рак
Ракът е креативен надъхан в леглото. Той се старае да задоволи своите потребности и тези на колегата си. В същото време обаче те могат да бъдат много срамежливи – не очаквайте подканяне и самодейност, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са правилни и чакат честност, даже и да си разрешат някой флирт. Тяхната ревнивост може да избликне ненадейно, само че ще идва от надълбоко.
Ракът мъчно може да се свърже с Овен, тъй като последният е твърд14е свободомислещ. Стрелецът ще наподобява прекомерно променлив. Най-чувствена и завладяваща може да бъде връзката с Дева. Насладата от обичания човек, продължителният акт и интимните диалози са нещо, което ще зарадва и двете страни.
ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР