Сексът е от онези неща, които могат да ни донесат

...
Сексът е от онези неща, които могат да ни донесат
Коментари Харесай

Само за жени: 7 реплики по време на секс, с които ще го възбудите още по-силно

Сексът е от тези неща, които могат да ни донесат моменти на безпределно наслаждение. Всяко наше деяние е от голяма важност дали ще си прекараме добре с обичания човек. Думите са не по-малко значими, когато желаеме да повишим либидото и на двама ни, да разнообразим акта, да се преоткрием един различен. Има 7 неща, които представителите на мощния пол обичат да чуват в спалнята. Вижте кои са и по какъв начин да ги употребявате.

„ Искам те! “
Звучи нормално, само че в действителност е доста дейно. Когато сътрудникът ви чуе, че не може да седите нито минута без да е във вас, това сигурно ще увеличи либидото му.

„ Правиш ме толкоз мокра “
Ако желаете да възбудите обичания, кажете му тъкмо това, още преди да е почнал самият сексуален акт. Със сигурност ще повишите желанието му да вдигне още повече равнището ви на възбуденост.

„ Прави с мен каквото искаш “
Мъжете обичат да им даваме власт, да поемат надзор в спалнята. Те желаят да са контролиращи, също така концепцията за смирение, безпомощност, накърнимост, ги възбужда. Не на последно място, казвайки това на обичания човек, вие демонстрирате доверие. Може ли да му вярвате изцяло?

Кажете името му
Това е висш знак, че той ви задоволява оптимално, че сте в действителност задоволена от неговите дейности. Когато по време на сексуален акт мъжът чуе името си от партньорката си, несъмнено ще се постарае още повече. Его!

Направете комплимент по отношение на мъжеството му
Когато вършиме „ изложение “ на члена му, използвайте епитети, като хубав, огромен, корав, възбуждащ. Направете уместни съпоставения с нещо, което се пояснява като даровитост.

„ Аз съм неприятно момиче “
Това е единствено един от многото образци за облик, в който може да влезете. Помислете какво тъкмо възбужда фантазиите на колегата ви. Образа на лолитка, монахиня, робиня, непокорната. Влезте в тази роля, представете новото си лице, играйте си с думите.

„ Искаш ли да се допирам? “
Мъжете обичат да гледат по какъв начин го вършим. Оставете го той да ви направлява по какъв начин и какво да вършиме, само че без право да ви допира. Изчакването е основно, когато желаете да го възбудите, и себе си несъмнено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР