Сексът е от ключово значение за поддържането на пълноценна връзка.

...
Сексът е от ключово значение за поддържането на пълноценна връзка.
Коментари Харесай

Топ 5 на най-честите проблеми в секса, какво може да се случи?

Сексът е от основно значение за поддържането на пълноценна връзка. Ако нещата в леглото не вървят напълно безпрепятствено, това може да аргументи проблеми във връзката. Ето и кои са най-честите терзания при двойките, съгласно уеб страницата Popsugar.co.uk.

Разлика в либидото
Постоянно се случва единият сътрудник да желае секс по-често и да се любува повече. Така другият се усеща сърдит, засегнат, а от време на време – малоценен. Както може да се допусна, най-хубавото решение е откровен диалог – би трябвало да се знае, че никой от двамата не е отговорен. Желанието за секс при всеки е друго. Ако и при вас има подобен проблем, обсъдете го и намерете златната среда, която ще устройва и двамата.

Липса на връзка
Нормално е да мислите постоянно за секс, само че доста хора се тормозят да приказват за това, което също може да ви отдалечи с колегата. Трябва да споделяте какво ви доставя най-голямо наслаждение, както и да се интересувате от това какво харесва половинката ви. Когато водите подобен диалог се уверете, че няма други хора покрай вас, с цел да не се чувствате неудобно.

Няма игра
Любовната игра е наложителна. Някои изследвания потвърждават, че на дамите им трябват 18 минути, с цел да се възбудят задоволително. Може да започнете играта още преди да се видите – да си пращате флирт известия. Масаж, целувки по интимните зони, повече допиране са все неща, идеални за любовната игра.

Оргазъм при мъжете и дамите
Обикновено мъжете свършват първи, което може също да се трансформира в проблем за връзката. Дамите не се усещат задоволително задоволени. Решението тук също е откровен диалог с колегата. Мъжът може да продължи да допира дамата и да й доставя наслаждение, даже откакто той е приключил.

Сухота
Сухотата в интимните области по време на полов акт може да аргументи болежка и да направи прекарването неприятно, изключително при дамите. Ако казусът е в действителност огромен, лубрикантът е измежду най-хубавите решения. Опитвайте разнообразни пози и не забравяйте за значимостта на любовната игра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР