Сексът е нещо, предназначено за двама, но се оказва, че

...
Сексът е нещо, предназначено за двама, но се оказва, че
Коментари Харесай

5 Черти На Добрите В Леглото

Сексът е нещо, предопределено за двама, само че се оказва, че е доста мъчно да намерим добър сътрудник.

Често срещаме хора, които имат страхотни качества, занимателни са, може да се разчита на тях и ги харесваме, само че в следствие откриваме, че някак си не се получава в леглото.

Има няколко черти, за които да наблюдавате, издаващи положителните в секса.

Ето кои са те:

1. Хигиенните привички

Задължително се загледайте за хигиеничните привички на колегата ви. Ако той се поддържа, грижи се за себе си и своето тяло, това е добър знак за уменията му в леглото. Ако е безстопанствен и заобикаля обикновени хигиенични привички, даже и да не са обилни, това е симптом за немърливост и липса на отношение.

2. Няма срещу орална обич

Знаете какво ви харесва и е отлично, в случай че сътрудникът ви не се колебае да направи всичко за вашето наслаждение. Ако това е на разположение, не се тормозете – имате до себе си човек, който е добър в леглото.

3. Приключенски дух

Нежността и пристрастеността се убиват доста бързо, в случай че сътрудникът ви е отегчителен. Опитайте се да разберете дали индивидът до вас обича приключенията. Ако отговорът е „ Да “, то тогава се радвайте, тъй като това значи, че няма да вършиме монотонен и отегчителен секс, а в действителност ще се забавлявате.

4. Хубаво тяло

Напълно естествено е да се притегляте от всеки вид тяло и това да не е най-важното за вас, само че въпреки всичко би трябвало да споменем, че стегнатото и хубаво тяло е симптом за спортна просвета. От подобен човек можете да очаквате да се раздава, да не се изморява елементарно и да тества на пръв взор сложни пози.

5. Въображение

На финала, само че не на последно място би трябвало да отбележим, че въображението е доста значим детайл. Ако сътрудникът ви го има, сексът обезпечено ще е добър. От подобен човек очаквайте многообразие и опити.

3 НАЧИНА ДА ПРЕОДОЛЕЕМ ЛЮБИМ ЧОВЕК



източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР