Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога

...
Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога
Коментари Харесай

Само за палавници! 5 игри за разнообразяване на сексуалния живот

Сексът е неразделна част от живота на всяка двойка. Понякога обаче физическата фамилиарност не носи наслада, тъй като се е трансформирала в скучна и ежедневна рутина. Със сигурност доста дами си задават въпроса по какъв начин да накарат индивида до себе си да губи мозъка си всякога, когато прекрачва прага на спалнята. Специалистите считат, че ключът към щастливия съкровен живот е разнообразието. Е, и още няколко неща, с които не всяка дама е наясно. Сексът не е единствено акт. Понякога любовната игра може да стартира доста преди този миг и да удължи удоволствието. Вижте малко повече за това по какъв начин да омагьосате колегата си, с цел да да ви желае непрестанно:

Игра на непознати
Ако не сте си играли на нещо сходно, несъмнено би трябвало да поправите грешката доста бързо! В авансово избран ден се срещнете в кафене или на някакво друго публично място и се запознайте още веднъж. Тази игра е доста красива, тъй като можете да се визиите в нов облик: сложете си дълга руса перука, високи токчета и елегантна рокля или пък се престорете на тийнейджърка, неотдавна приключила учебно заведение. Измислете си имена, разказвайте си небивалици, смешни истории и не спирайте да флиртувате. След сантименталното запознанство отидете на вечеря или пък на кино. А по-късно - в някоя хотелска стая, в колата на някой другар или апартамент, който можете да заемете за вечер от родственици. Озовавайки се в нови условия, ще почувствате специфична полова пристрастеност, тъй като с този фиктивен човек ще сте дружно единствено за една нощ и нямате от какво да се срамувате. Превърнете в действителност най-смелите си мечти, експериментирайте и изпробвайте неща, които до момента не сте правили. В логиката на психиката това се назовава "синдром на инцидентния сателит ", когато ви е доста по-лесно да се разкриете, да покажете себе си, да превърнете фантазиите си в действителност и да обсъдите най-интимните си стремежи, без да се притеснявате, тъй като пред непознатия човек не изпитвате отговорност и позор. Именно по тази причина и курортните флиртове и инцидентни връзки са толкоз ярки и незабравими. Благодарение на тази игра ще опознаете всички позитивни черти на мимолетната конспирация, изключвайки риска от инцидентна полова връзка.

Напишете "секс " в календара
Въведете неусетно увещание за събитие в телефона му или пък запишете в календара му за сряда вечерта събитие: "Горещ секс с прелестна русалка в черни чорапи в 20:00 часа “. Така и двамата ще имате игриво въодушевление през целия ден. Понякога упованието за удоволствието става по-ярко от самия акт. С този дребен трик идното събитие ще резервира приятното неспокойствие и у двама ви през целия ден. Ако подправите това ядене с подправки под формата на интимни известия, има огромна възможност сексът да се случи доста по-рано от плануваното.

Масаж без намек
Ако сътрудникът ви не подозира за подтекста на операциите ви с ръце, това ще прибави лют привкус в половата игра. Докато гледате филм, можете да започнете да масажирате раменете или стъпалата му, а по-късно ненадейно, само че гладко, да преминете към по-интимни придвижвания и милувки. Ако му вършиме масаж на раменете, започнете да му шепнете нещо нежно в ухото. А в случай че масажирате стъпалата, последователно се издигайте по-нагоре и по-нагоре, до момента в който най-после не достигнете до...

Булката дезертьор
По време на вечеря в ресторанта или на фамилен празник неусетно, под претекст, че отивате до тоалетната, избягайте у дома. След 10-ина минутки можете да му се обадите или да му изпратите известие, в което го информирате, че го чакате в леглото чисто гола и подготвена да превърнете и най-смелите му мечти в действителност. Такъв непредвиден поврат ще го накара безусловно да дохвъри при вас.

Заедно посетете магазин за долни дрехи
Отидете дружно в огромен магазин на долни дрехи. Оставете го да избере тези модели, които му харесват най-вече, а вие ги изпробвайте пред него. Ако по някаква причина не желаете да сте дружно на това място, отидете сама, изберете най-съблазнителните модели и започнете да му изпращате фотоси с тях, с цел да избере най-подходящия за вас модел. А откакто му обещаете, че вечерта ще го посрещнете, облечена по този метод, няма потребност да си вършиме никакви други проекти. Със сигурност въпросната вечер и двамата няма да скучаете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР